Αυτό είναι το νέο shoe trend!
Αυτό είναι το νέο shoe trend!


Είναι ο τέλειος συνδυασμός κομψότητας και άνεσης. Ένα κομμάτι διαχρονικό και αγαπημένο των γυναικών που είδαμε να έχει επιστρέψει στα catwalks σε νέα σχέδια. Καθώς πρόκειται για ένα παπούτσι που ανήκει στην σφαίρα του κλασικού ντυσίματος οι σχεδιαστές θέλησαν να πειραματιστούν και να φρεσκάρουν την όψη του, παρουσιάζοντας ανανεωμένα σχέδια με περίτεχνα τακούνια, υλικά και διακοσμητικά.

Τις πρώτες slingback pumps σχεδίασε η Coco Chanel, δημιουργώντας το γνωστό σχέδιο της, σε μαύρο και ivory, με το χαμηλό τετράγωνο τακούνι και την στρογγυλή μύτη. Μέχρι και σήμερα, το συγκεκριμένο σχέδιο έχει περάσει από πολλές διαφορετικές εκδοχές. Τις τελευταίες, μάλιστα, σεζόν ο ίδιος ο οίκος Chanel έχει πειραματιστεί με τα διαφορετικά χρώματα, ακόμη και prints, απογειώνοντας το signature σχέδιο.

Η άνοιξη φαίνεται πως είναι η ιδανική εποχή για το συγκεκριμένο item, αφού είναι μία πρώτη φάση που φοράμε ανοιχτά παπούτσια, αποκαλύπτοντας μόνο το πίσω μέρος του ποδιού. Το λουράκι του είναι που το κάνει απόλυτα σταθερό και άνετο, ενώ φέτος με την επάνοδο των kitten heels, μπορείς να επενδύσεις σε ένα κομμάτι που θα φορεθεί με τα all day σύνολα σας.

Τα slingbacks στις SS22 συλλογές.
Ο οίκος Yves Saint Laurent επανέφερε στην νέα του συλλογή μία σειρά από ψηλοτάκουνα slingbacks, συνδυάζοντας δέρμα και PVC, αλλά και μεταλλικά μεγάλα διακοσμητικά που μπήκαν στο μπροστινό μέρος της μύτης. Το έντονο κόκκινο, το electric blue και το μαύρο, έκαναν το χρώμα πρωταγωνιστή.

Από την άλλη στον Michael Kors είδαμε minimal peep toe εκδοχές των slingbacks με ψηλά τακούνια, αλλά και χαμηλά kitten heels, παρόμοια με αυτά της Miu Miu. Η Prada από την άλλη παρουσίασε μία new age μορφή τους με κλασική μύτη και τακούνι πλατφόρμα σε ιδιαίτερες αποχρώσεις, όπως το πορτοκαλί και το olive.

Styling tips.
Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις επένδυσε σε ένα ζευγάρι με χαμηλό τακούνι, τύπου kitten. Έτσι θα έχεις την απαραίτητη άνεση, χωρίς να χάσεις αυτούς τους λίγους extra πόντους που θέλεις για το look του γραφείου. Τα έντονα χρώματα είναι ότι πιο φρέσκο και ενημερωμένο.

Αν πας σε stilettos, τότε μάλλον επέλεξες την πιο sexy εκδοχή των shoe trends της σεζόν. Πήγαινε το λοιπόν all the way: επένδυσε σε ένα ζευγάρι με κλασική μύτη και ιδιαίτερο υλικό, και διάλεξε ένα βαθύ χρώμα, όπως το μπορντώ ή και το κυπαρρισί.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!