8+1 δερμάτινα παντελόνια για super εμφανίσεις!
8+1 δερμάτινα παντελόνια για super εμφανίσεις!


Το fashion item που θα αναβαθμίσει τα πρωινά και βραδινά σου looks αυτή τη σεζόν.

Κάθε γυναίκα που ασχολείται ενεργά με τη μόδα έχει μερικά statement παντελόνια στην ντουλάπα της όπως ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ένα flare jeans και σίγουρα κάποιο άλλο εντυπωσιακό κομμάτι.

Το faux leather pants αποτελεί must-have φέτος
Το παντελόνι από δερματίνη ή faux leather αποτελεί μια υπέροχη ενδυματολογική πρόταση για όλες τις ώρες της ημέρας. Άνετο, στυλάτο και κομψό ταιριάζει με πολλά fashion items της γκαρνταρόμπας σου (όπως t-shirts, πουλόβερ και πουκάμισα) και μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις. Συνδυάζεται άψογα με sneakers, γόβες, μποτάκια ή cowboy boots για να δημιουργήσει μοντέρνα looks.

Το μόνο σίγουρο είναι πως τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία της μόδας έχει στραφεί στο sustainability και παράλληλα επενδύει ολοένα και περισσότερο στο faux δέρμα το οποίο είναι ολόιδιο με το πραγματικό δέρμα, οπότε δύσκολα κάποιος μπορεί να τα ξεχωρίσει. Στην ουσία το vegan leather είναι ένα υλικό που μιμείται το πραγματικό δέρμα, αλλά κατασκευάζεται είτε από συνθετικά υλικά, είτε από φυτικά υλικά αντί για δέρματα ζώων.

Αντί για faux ή vegan, μπορείς να το συναντήσεις στην αγορά και ως συνθετικό δέρμα. Το vegan δέρμα είναι τις περισσότερες φορές κατασκευασμένο από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC) και πολυουρεθάνη (PU), τα οποία δίνουν το εφέ του τσαλακωμένου πραγματικού δέρματος, κάνοντάς το οπτικά να δείχνει ίδιο με το αληθινό.

Πώς θα φορέσεις το faux leather παντελόνι σου- 5 stylish προτάσεις
#1 Με πουλόβερ και αρβυλάκια...για all day looks.

#2 Με πουκάμισο και tracksole μποτάκια...σε μια χαλαρή βόλτα.

#3 Με κορμάκι και high heels...στη βραδινή σου έξοδο.

#4 Mε ζιβάγκο, σακάκι και γόβες...στο γραφείο.

#5 Με μαύρο τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα...για το απόλυτο total black look.

Κάνε τώρα scroll για να δεις μερικά από τα ωραιότερα faux leather παντελόνια της αγοράς.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!