Το print που κυριαρχεί το 2021!
Το print που κυριαρχεί το 2021!


Τα animal prints επιστρέφουν κάθε τόσο ανάμεσα στις τάσεις και αναδεικνύουν την πιο άγρια πλευρά του στιλ μας. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό το άρθρο θα είχε πολύ διαφορετική εισαγωγή, που θα μιλούσε για την παρεξηγημένη αισθητική τους που διχάζει τις γυναίκες, αλλά και το πως μπορούν να φορεθούν ώστε να δείχνουν κομψά, αλλά όχι.

Όχι, όχι, όχι. Το 2021, όταν μιλάμε για animal prints, βασικά μιλάμε για zebra prints και όχι για λεοπάρ. Για την ακρίβεια έχουμε ξεχάσει το χρώμα του, αλλά και κάθε άλλο μοτίβο.

Σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται ένα μικροσκοπικό μπικίνι, τόσο για την ζεβρέ κυριαρχία και την δημοτικότητα της τάσης αλλά και για την εξέλιξη αυτού του άρθρου. Όχι όμως οποιοδήποτε μπικίνι αλλά το πιο δημοφιλές και ποθητό του 2021, που δεν είναι άλλο από το The Attico. Eν μέρει ευθύνεται και η Dua Lipa η οποία το φόρεσε στο video clip του Love Again, αλλά και η Ηailey Bieber με τις πόζες της στην Μήλο. Στην προσπάθεια μου λοιπόν να βρω το δικό μου, παρόμοιο ζεβρέ μπικίνι (για το ίδιο ούτε λόγος, αφού όχι μόνο είναι sold out, αλλά και κοστίζει κάτι παραπάνω) μαντέψτε... Πουθενά, τίποτα σε small, ακόμα και σε φτηνές (ναι, φτηνές) απομιμήσεις.

Eπανέρχομαι λοιπόν για να σας πω, πόσο μεγάλη τάση είναι τα zebra prints, όχι μόνο σε μπικίνι και ολόσωμα, αλλά και σε ρούχα και αξεσουάρ. Φοριούνται όχι μόνο στην παραλία, αλλά και στην πόλη, σε φορέματα, παντελόνες, σανδάλια και τσάντες και είναι η επιτομή του στιλ. Στην αγορά υπάρχουν αμέτρητες επιλογές ακόμα και σε διαφορετικούς χρωματισμούς, όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το ασπρόμαυρο.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!