Μαρία Ιωάννου: Το πρώτο μήνυμα μετά την απόλυσή της από το Omega! (Photo)
Μαρία Ιωάννου: Το πρώτο μήνυμα μετά την απόλυσή της από το Omega! (Photo)


Τίτλοι τέλους έπεσαν στην συνεργασία της Μαρίας Ιωάννου και του τηλεοπτικού σταθμού Omega. Όπως ήδη σας ενημερώσαμε χθες Παρασκευή 23 Ιουλίου, ανακοινώθηκε στην παρουσιάστρια πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της και κατά συνέπεια από τη νέα τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της μεσημεριανής εκπομπής «Έλα Να Δεις», που παρουσίαζε μέχρι πρότινος.

Η ίδια αφού ενημερώθηκε για την εν λόγω εξέλιξη αποφάσισε να ολοκληρώσει την παρουσία της στην εκπομπή, παρόλο που το μεσημεριανό μαγκαζίνο θα συνεχίσει να βρίσκεται στον τηλεοπτικό μέχρι το τέλος του μήνα.

«Σε αυτό το σημείο θα σας χαιρετήσω και είναι η τελευταία φορά που σας αποχαιρετάω από τον αέρα της εκπομπής, “Έλα Να Δεις”, σήμερα ολοκληρώνω την παρουσίαση, σήμερα το πρωί μου ανακοινώθηκε πως δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο μου εδώ στο Omega Channel, η εκπομπή παρόλα αυτά συνεχίζεται. Πρέπει να σας πω ότι περίμενα αυτή την απάντηση εδώ και 1,5 μήνα, ήταν αρκετά ψυχοφθόρο παρόλα αυτά επειδή είμαι επαγγελματίας στάθηκα στην θέση μου εδώ κρατώντας σας συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσα. Αυτή η απάντηση ήρθε σήμερα το πρωί και ενώ θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω να ολοκληρώσω τον μήνα επειδή δεν είμαι ρομπότ και είμαι άνθρωπος και θα ήταν εξαιρετικά ψυχοφθόρο αυτό το πράγμα να το κάνω αποφάσισα να τελειώσω σήμερα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Ιωάννου.

Το βράδυ της ίδιας μέρα η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια selfie φωτογραφία και έγραψε: «Έρχονται όμορφα πράγματα…»

showbizcy.com


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!