Τα πιο chic και δροσερά λινά παντελόνια
Τα πιο chic και δροσερά λινά παντελόνια


Υπάρχουν πολλά κομμάτια στην ντουλάπα που θεωρούνται must have για το καλοκαίρι. Σε αυτή τη λίστα είναι ένα easy beezy φλοράλ φόρεμα, άνετα σανδάλια (κατά προτίμηση ένα ανθεκτικό στιλ που μπορεί να αντέξει χιλιόμετρα με τα πόδια), ένα τροπικό μαγιό και τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, ένα (ή περισσότερα) κλασικό, ευέλικτο και δροσερό παντελόνι από λινό. Αν δεν έχετε ήδη ένα στην κατοχή σας ή θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα παντελόνια από λινό. Θα τα φοράμε ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι.

Δεν είστε σίγουρες πώς να τα συνδυάσετε; Τα παντελόνια από λινό είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα στιλ επειδή μπορούν να φορεθούν με σχεδόν τα πάντα. Συνδυάστε τα με τα σανδάλια, ή υιοθετήστε μια πιο sporty αισθητική με ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Mπορείτε ακόμα να φορέσετε το λινό σας παντελόνι με σπαντρίγιες για ένα πιο feminine look.

Όσο για το τι να φορέσετε από πάνω; Οι επιλογές είναι ατελείωτες, αλλά ένα λευκό πουκάμισο, ένα T-shirt ή ένα tank top δεν αποτυγχάνουν ποτέ.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!