Η floral φούστα ανά ηλικία
Η floral φούστα ανά ηλικία


Δεν πρόκειται να σας πούμε κάτι καινούργιο. Κάθε καλοκαίρι και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει δεν μπορούμε να αντισταθούμε στην αίσθηση μια αέρινης και θηλυκής floral φούστας. Είτε στην mini, midi ή maxi εκδοχή της, όλες έχουμε τουλάχιστον μια τέτοια φούστα στην κατοχή μας. Είναι αξιοσημείωτο ότι η ζέστη μας ενθαρρύνει να φορέσουμε ρούχα με πιο χαρούμενους τόνους και prints. Η φούστα με μικρά ή μεγαλύτερα λουλούδια είναι το ένδυμα που ενώνει όλες τις γενιές των γυναικών, αφού φοριέται με την ίδια ευκολία από κάθε γυναίκα και δείχνει δροσερή και feminine.

Φυσικά, υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και floral φούστες για κάθε στιλ και γούστο. Το 2021 τα λουλούδια τείνουν να είναι μεγάλα, ελαφρώς αφηρημένα και 70s. Πολλές φορές μπερδεύονται με λαχούρια ή έχουν χρώματα ακουαρέλας και θυμίζουν πίνακα ιμπρεσιονιστή ζωγράφου.

Οι γραμμές αγκαλιάζουν την σιλουέτα, φούστες φάκελοι και sarong skirts, αλλά και satin slip skirt, tiered και με βολάν είναι τα κυρίαρχα στιλ. Μια φούστα με λουλούδια μπορεί να φορεθεί από γυναίκες από 5 έως 105 ετών. Όσο για τον σωστό τρόπο να φορεθεί, δεν υπάρχει κανόνας, εκτός από το να σας κάνει να νιώθετε σιγουριά.

Ρίχνοντας μια ματιά στο street style, βλέπουμε γυναίκες άνω των 40 να γίνονται πιο τολμηρές και να πειραματίζονται με τα prints, σε τολμηρούς συνδυασμούς. Το combo που φαίνεται να προτιμούν είναι pencil λουλουδάτη φούστα, πουκάμισο και kitten heels. Ένας συνδυασμός elegant και πρακτικός, χάρη στο μικρό-μεσαίο τακούνι.

Οι γυναίκες στα 30 φαίνεται πως προτιμούν να συνδυάζουν την floral φούστα με μοντέρνα flat χαρίζοντας της πιο cool ύφος, με trainers και chunky σανδάλια, ενώ αγαπούν τα σκισίματα στο μηρό και τη wrap γραμμή.

Οι fashionistas στα 20s αγαπούν να συνδυάζουν τις φούστες τους με τα πιο αναπάντεχα αξεσουάρ, με άλλα έντονα χρώματα και animal prints.

Δείτε τα looks και πάρτε έμπνευση για να συνδυάσετε την δική σας floral φούστα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!