Η φούστα που έγινε μόδα!
Η φούστα που έγινε μόδα!


Είναι ιδέα μας ή η διάθεση για πάρτι είναι πιο έντονη από ποτέ το φετινό καλοκαίρι; Τα πιο fancy ρούχα κι αξεσουάρ έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο feed μας το τελευταίο διάστημα και κάνουν bling bling. Πιο πρόσφατα, το fashion item που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες τις μόδας είναι μια designer mini skirt. Φυσικά, δεν πρόκειται για μια συνηθισμένη μίνι φούστα αφού εκτός από το γεγονός ότι έχει την υπογραφή Miu Miu και κοστίζει γύρω στα 6.000 δολάρια, είναι εξαιρετικά κοντή και κεντημένη με χάντρες!

H φούστα έκανε ντεμπούτο στο ψηφιακό runway show του οίκου Miu Miu στη συλλογή για την άνοιξη/καλοκαίρι 2021. Η συνεχώς αυξανόμενη δημοτικότητά της έρχεται να επιβεβαιώσει τη συλλογική μας επιθυμία να βγούμε έξω εμβολιασμένες και φορώντας τα πιο εντυπωσιακά (και λίγο ενοχλητικά) ρούχα για party.

H συγκεκριμένη mini skirt αφήνει λίγα στη φαντασία με μήκος ακριβώς κάτω από τους γλουτούς και νοσταλγική διάθεση τόσο για τα 60s (όπως ολόκληρη η συλλογή της Miuccia Prada) όσο και τις αρχές της δεκαετίας του 2000.

 

 

 

 

 

Και ναι, μπορεί ο τραπεζικός μας λογαριασμός να καθιστά απίθανο το να την αποκτήσουμε, όμως το στιλ της είναι απολαυστικό μετά από μήνες απομόνωσης. Εμείς βρήκαμε τις affordable εκδοχές:

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!