Τα σανδάλια του καλοκαιριού
Τα σανδάλια του καλοκαιριού


Aν υπάρχει κάτι που αγαπάμε στο καλοκαίρι, είναι τα λιγότερα και πιο δροσερά ρούχα. Το δέρμα αποκαλύπτεται και το σώμα αναπνέει ξανά μετά από μήνες μέσα σε βαριά πλεκτά και πανωφόρια. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Η αίσθηση ελευθερίας ξεκινά την στιγμή που φοράμε τα πρώτα σανδάλια: άνετα και κομψά.

Και τι καλύτερο από ένα ζευγάρι διαχρονικά δερμάτινα σανδάλια που αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου αλλά και της μόδας; Kάθε καλοκαίρι είναι η πρώτη μας επιλογή, τόσο για το αρχαιοελληνικό ύφος και κάλλος όσο και για την ιδιότητά τους να ταιριάζουν με όλα.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την απλότητα και την κομψότητα αυτών των παπουτσιών. Μίνιμαλ σχεδιασμός και ουδέτερα, καφέ, λευκά, μαύρα, ίσως και μερικές μεταλλικές πινελιές για λάμψη και ένα σύγχρονο twist είναι τα πρωταγωνιστικά χρώματα.

Συχνά, αντικαθιστούν τα ψηλοτάκουνα στο γραφείο και την έξοδο ενώ μπορείτε να τα φορέσετε και στους γάμους που είστε καλεσμένες αν θέλετε να αποφύγετε τα ψηλοτάκουνα, ή ένα μίνιμαλ παπούτσι που θα ισορροπήσει ένα πιο εντυπωσιακό φόρεμα.

Το grecian chic σε όλο του το μεγαλείο, αναδεικνύεται με ένα από αυτά τα ζευγάρια.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!