Οι 7 hot τάσεις στα παπούτσια
Οι 7 hot τάσεις στα παπούτσια


Βρήκαμε τις πιο hot τάσεις στα παπούτσια για τη φετινή χρονιά.

Ακόμη και εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας, η μόδα δεν σταματά ποτέ να ανθίζει και να εξελίσσεται. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές έδωσαν για ακόμη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό με αποτέλεσμα οι συλλογές των οίκων για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 να είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Η Εβδομάδα Μόδας πραγματοποιήθηκε κυρίως ψηφιακά και αρκετά virtual show ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Είναι γεγονός πως τα περισσότερα ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα της γκαρνταρόμπας μας είναι φέτος αφόρετα αφού η πανδημία περιόρισε δραματικά τις ενδυματολογικές μας επιλογές.

Τα παπούτσια είναι αναπόσπαστο κομμάτι των εμφάνισεών μας και μεγάλη αδυναμία όλων των γυναικών. Είτε είναι ψηλοτάκουνα, αθλητικά ή flats, ολοκληρώνουν κομψά κάθε outfit προσθέτοντας στυλ. Κάθε σεζόν αντικρίζουμε νέα, ιδιαίτερα shoe trends και φυσικά τα κλασικά σχέδια που δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Με μια ματιά στις συλλογές των κορυφαίων brands, διαπιστώνουμε πως το 2021 θέλουν να φέρουν αέρα ανανέωσης στα looks μας με τις δημιουργίες τους. Αν αναρωτιέσαι τι στυλ υποδημάτων θα φορεθεί φέτος όσο τίποτα, σου έχουμε την απάντηση.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις αναλυτικά όλα τα μεγάλα shoe trends αυτής της χρονιάς για να ξέρεις που πρέπει να επενδύσεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!