Top 5 trends στα τζιν!
Top 5 trends στα τζιν!


Αυτά είναι τα cool denim trends που μπορείς να υιοθετήσεις από τώρα!

Το denim είναι ένα υλικό που ποτέ δεν έχει βγει εκτός μόδας. Σήμερα, τα jeans είναι τα απόλυτα 'wardrobe staples' με σταθερή αξία και μπορούμε να τα συμπεριλάβουμε στο καθημερινό μας ντύσιμο, στο πώς ντυνόμαστε για τη δουλειά, για να βγούμε βόλτα κτλ.

Παρόλο που ένα μεγάλο κομμάτι του 2020 τα έσπρωξε στο περιθώριο (αφού οι oversized φόρμες και οι πιτζάμες έγιναν πλέον τα αγαπημένα μας κομμάτια και γέμισαν το μπροστινό μέρος της ντουλάπας μας), ακόμη και τότε, εντοπίσαμε μερικές τάσεις στα jeans που κέρδισαν το ενδιαφέρον μας. Σκέψου τα skinny jeans, τα baggy και τα σκισμένα. Το 2021, όλοι οι μεγάλοι οίκοι παρουσίασαν στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 ντένιμ παντελόνια, οπότε, θα έχουμε την ευκαιρία να πειραματιστούμε φέτος με μερικά πιο φρέσκια κομμάτια αλλά και τα κλασικά παλιά.

Άλλωστε, μετά από αρκετούς μήνες μέσα στο σπίτι φορώντας μόνο loungewear ρούχα, ένα καινούργιο jean είναι ο καλύτερος τρόπος για να σκάσουμε μύτη έξω. Συνέχισε, λοιπόν, στην gallery παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 5 πιο hot denim trends, στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!