9+1 υπέροχες all day bags!
9+1 υπέροχες all day bags!


Ποιος είπε ότι η τσάντα σου για να είναι πρακτική πρέπει να είναι και τεράστια;

Mην τρομάζεις, όταν λέμε «μικρές τσάντες» στον τίτλο δεν εννοούμε τις υπερβολικά mini «τύπου Jacquemus» που δεν έχουν καμία χρηστική ιδιότητα, αλλά τσάντες που δεν είναι oversized, δεν είναι όμως και μικροσκοπικές βραδινές και άρα μπορούν να κρατηθούν όλη την ημέρα.

Είναι αρκετά «ευρύχωρες» για να χωρούν μέσα το πορτοφόλι, το κραγιόν, τα κλειδιά σου και την ατζέντα σου, αλλά δεν είναι και αυτές που «θα κουβαλήσεις μαζί σου το σπίτι σου» (σαφείς επιρροές από τις χελώνες και τα παιδικά παραμύθια!). Κοινώς αναφερόμαστε σε κομψές αλλά πρακτικές τσάντες σε όλα τα στυλ και φτιαγμένες από διαφορετικά υλικά κατασκευής, που μπορούν να γίνουν δικές σου άμεσα και να χωρέσουν μέσα τους ό,τι χρειάζεσαι μαζί σου για να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Σε κλασικές καφές και μαύρες αποχρώσεις, σε fashionable στυλ clutch, hobo, top handle και πουγκιά, περιμένουν να διαλέξεις στην παρακάτω gallery ποια από αυτές συνδυάζεται με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να την αποκτήσεις asap.

Δύο ολόκληρα χρόνια ακούμε, βλέπουμε, γράφουμε και διαβάζουμε για το trend των mini bags. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να φέρουμε την τάση στα δικά μας μέτρα και σταθμά και να την υιοθετήσουμε κατά κάποιο τρόπο με όρους μεγαλύτερης άνεσης και λιγότερο fashion forward αναφορές. Διάλεξε ποια all day bag προτιμάς, πρόσθεσέ την στο καλάθι σου και καλά ψώνια!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!