Το χρώμα της μόδας το 2021!
Το χρώμα της μόδας το 2021!


Tο πιο δημοφιλές χρώμα για αυτήν τη χρονιά σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο 2021 μόλις 25 ημέρες αλλά έχουμε καταλάβει από τώρα πως θα είναι και αυτή μία χρονιά για «γερά νεύρα» που θα χρειαστούμε όλη τη θετική ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της. Τα «good vibes only» όμως και τις νότες αισιοδοξίας, δεν τις παίρνουμε μόνο από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα αλλά και από τις εικόνες γύρω μας. Από τη μουσική που ακούμε, τις παραστάσεις που αλλάζουμε ακόμα και από τα ρούχα που φοράμε. Και σε αυτό το τελευταίο θα συμφωνήσουν και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας του πλανήτη που στις συλλογές τους για τη σεζόν S/S 2021 εστίασαν την προσοχή τους σε ένα χρώμα: το ροζ.

Fashion houses όπως Molly Goddard, Valentino, Roksanda, Halpern και Rodarte γέμισαν τα catwalks με ροζ και φούξια total looks, εμπριμέ και μονόχρωμα κομμάτια, ανακηρύσσοντας έτσι την πιο ρομαντική απόχρωση, «χρώμα της σεζόν». Αυτό δεν είναι σίγουρα το μοναδικό color trend της άνοιξης αλλά είναι σίγουρα αυτό που θα σου φτιάξει τη διάθεση περισσότερο από κάθε άλλο αν το προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου. Συνδύασέ το με κόκκινο ή μοβ, αν θες να κάνεις color blocking, ή φόρεσέ το με μπεζ, καφέ, χρυσό, λευκό ή dove grey για πιο διακριτικά looks.

To έντονο ροζ κολακεύει το ίδιο ξανθές και μελαχρινές και υπόσχεται να σου χαρίσει εμφανίσεις που είναι αδύνατον αν περάσουν απαρατήρητες. Δες στην παρακάτω gallery πώς το προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας και πάρε ιδέες για τα επόμενα looks σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!