Το top jeans της σεζόν!
Το top jeans της σεζόν!


Βρήκαμε το must-have παντελόνι αυτής της σεζόν.

Το τζιν παντελόνι είναι με διαφορά το πιο κομψό, αγαπημένο και all time classic κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν χάνει ποτέ την αξία του και διατηρεί πάντα μια θέση στα μεγάλα fashion trends της κάθε σεζόν. Το μόνο που αλλάζει κάθε φορά είναι το κόψιμο, τα σχέδια και οι προσθήκες που δέχεται το jeans για να μεταμορφωθεί στο πιο στυλάτο item.

Μπορεί το skinny jeans να θεωρείται η no1 επιλογή των γυναικών ωστόσο γνωρίζεις καλά κι εσύ πως οι τάσεις ανανεώνονται διαρκώς. Μια ματιά στις φετινές συλλογές των κορυφαίων σχεδιαστών αρκεί για να διαπιστώσουμε ότι ένα νέο στυλ στα τζιν παντελόνια επιστρέφει για να κυριαρχήσει το 2021. Ο λόγος για τα wide-leg jeans (μπορεί να τα βρεις και ως flared jeans), δηλαδή τα παντελόνια με ίσια, φαρδιά γραμμή.

Ταιριάζουν σε όλες μας και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ με ζιβάγκο, πουλόβερ ή πιο βραδινά tops. Δίνουν άμεσα την εντύπωση μιας ομοιόμορφης σιλουέτας και με το κατάλληλο ζευγάρι παπούτσια θα σε αναδείξουν σε βασίλισσα του street style ντυσίματος. Μην ξεχνάς πως ένα τζιν παντελόνι είναι πάντα ευπρόσδεκτο στην ντουλάπα μας πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε εν μέσω εκπτώσεων. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικά από τα ωραιότερα wide-leg jeans που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να φορέσεις.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!