Τα oversized αξεσουάρ στα μαλλιά έγιναν μόδα!
Τα oversized αξεσουάρ στα μαλλιά έγιναν μόδα!


Δεν αρκεί απλά ένα οποιοδήποτε hair accessory!

Το 2020 ήταν η χρονιά που φορέσαμε όσο ποτέ άλλοτε αξεσουάρ στα μαλλιά μας. Μας χρειάστηκαν, βέβαια, αν σκεφτείς πως επί μήνες τα κομμωτήρια ήταν κλειστά, μέναμε σπίτι και δεν υπήρχε λόγος να περιποιηθούμε το χτένισμά μας με εργαλεία θερμότητας. 

Μη μας πεις κι εσύ πως δεν φόρεσες μία στέκα για να «τιθασεύσεις» τις φύτρες σου, ή δεν έπιασες με ένα scrunchie σε κότσο και αλογοουρά τα μαλλιά σου; Κάπως έτσι αντιμετωπίσαμε όλες τα μαλλιά μας τη χρονιά που έφυγε.

Και περίπου με τον ίδιο τρόπο θα πορευτούμε και το 2021. Τα hair accessories ήρθαν για να μείνουν και φέτος επιβάλλεται να είναι oversized.

Ναι! Το 2021 θέλει να φοράμε τεράστια αξεσουάρ μαλλιών, που να τραβούν όλα τα βλέμματα και να κάνουν εντύπωση. Επιστράτευσε, λοιπόν, (η ψώνισε) oversized στέκες με στολίδια ή από βελούδο, τεράστια σατέν scrunchies, φιόγκους και hair clips σε μεγάλο μέγεθος για να στολίσεις τα μαλλιά σου. Δες και μερικές ιδέες στην παρακάτω gallery για το πώς να εντάξεις τα oversized αξεσουάρ μαλλιών στα χτενίσματά σου και γίνε η απόλυτη hair queen του 2021.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!