Έτσι θα συνδυάσεις ρούχα με διαφορετικές υφές
Έτσι θα συνδυάσεις ρούχα με διαφορετικές υφές


Συχνά, είναι δύσκολο να συμβαδίσουμε με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα trends στον κόσμο της μόδας. Όταν υιοθετήσεις ένα, ένα άλλο εμφανίζεται στο feed σου στο Instagram. Εάν είσαι κάποια που θες να πειραματιστείς με την γκαρνταρόμπα σου, αλλά χωρίς να ρισκάρεις υπερβολικά, μία τάση που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα είναι το να κάνεις mix&match τα διαφορετικά υφάσματα. Το καλύτερο με αυτό το trend είναι πως δεν χρειάζεται να πας στα μαγαζιά για να αγοράσεις καινούργια ρούχα, αλλά μπορείς να το κάνεις με τα κομμάτια που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου.

Το να πειραματίζεσαι με τις διαφορετικές υφές είναι μια τεχνική που θα σου προσφέρει ατελείωτους συνδυασμούς. Επιπλέον, με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις σύνολα που θα είναι μοναδικά και προσαρμοσμένα στο γούστο σου. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, οι έξυπνοι συνδυασμοί ρούχων με διαφορετικές υφές θα αναβαθμίσουν αμέσως το στυλ σου.

Κάποια πράματα που πρέπει να προσέξεις:

• Ποια είναι η περίσταση: Ντύνεσαι ανάλογα με το πού πηγαίνεις. Για παράδειγμα, το μετάξι και η δαντέλα θα σου δώσουν κομψότητα και γοητεία. Αντιθέτως, το denim είναι πιο casual.
• Ουδέτερες υφές: Όπως και τα χρώματα, οι υφές μπορούν να θεωρηθούν επίσης ουδέτερες. Μερικές από αυτές είναι το βαμβάκι, το δέρμα, το σουέντ και το denim. Αυτά είναι πιο ουδέτερα υφάσματα και μπορείς να τα συνδυάσεις τέλεια με πιο έντονες υφές.
• Συνδυασμοί χρωμάτων: Πρόσεχε τους συνδυασμούς των διαφορετικών αποχρώσεων. Διάλεξε μια ουδέτερη χρωματική παλέτα αν δεν θες κάτι πολύ έντονο στο τελικό σου αποτέλεσμα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!