Τα 5 φετινά trends στις μπότες
Τα 5 φετινά trends στις μπότες


Τα παπούτσια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας εμφάνισης και αποτελούν εδώ και χρόνια αδυναμία του ωραίου φύλου.

Και τι καλύτερο ένα κομψό ζευγάρι μπότες! Όμορφες, άνετες και στυλάτες, απογειώνουν στο λεπτό ακόμη και το πιο αδιάφορο ντύσιμό σου. Όπως φαίνεται θα φορεθούν πολύ για ακόμη μια χρονιά, με όλους τους μεγάλους οίκους μόδας να τις εντάσσουν στις χειμερινές συλλογές τους, σε διάφορα χρώματα, μήκη και ύψη.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ σε πολλές, διαφορετικές περιστάσεις. Φόρεσέ τες με όλα τα παντελόνια, τα κολάν και τα φορέματά σου, για να κερδίσεις αυτομάτως όλα τα βλέμματα. Αυτή τη σεζόν βλέπουμε πως οι περισσότερες μπότες είναι σχεδιασμένες για να χαρίζουν άνεση, γι' αυτό και έχουν χαμηλό, χοντρό τακούνι. Τα cowboy boots παραμένουν τάση, καλώντας μας να τα υιοθετήσουμε. Tην ίδια ώρα, νέα, εντυπωσιακά trends υποδημάτων έχουν έρθει στο προσκήνιο. Στην online αγορά υπάρχουν μπότες σε ιδιαίτερα χρώματα, σχέδια και prints που πραγματικά αξίζει να εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις κυρίαρχες τάσεις στις μπότες για αυτό το χειμώνα ώστε να επιλέξεις αυτή που είναι πιο κοντά στο δικό σου στυλ.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!