9+1 υπέροχα μονόχρωμα φορέματα
9+1 υπέροχα μονόχρωμα φορέματα


Tα οne-color looks είναι τα αγαπημένα των minimal κοριτσιών με 90s αναφορές στο ντύσιμό τους. Παλτό, φόρεμα και μπότες στην ίδια απόχρωση, ισοδυναμούν με ένα look που δύσκολα μπορεί να πάει «στραβά» και ταυτίζεται με τη κομψότητα και τη διαχρονική φινέτσα. Από την άλλη τα μονόχρωμα φορέματα -με εξαίρεση το L.B.D (aka Μικρό Μαύρο Φόρεμα)- δεν είναι ποτέ η πρώτη μας επιλογή όταν θέλουμε να ψωνίσουμε. Και αυτό συμβαίνει γιατί ο πλουραλισμός των πολλών χρωμάτων και των περίτεχνων μοτίβων «κερδίζει στο μάτι»… και στις εντυπώσεις.

Φέτος, όμως, που η μόδα έχει επανεκτιμήσει τις βασικές της αξίες και αρχές, μπορούμε να πούμε πως τα one-color dresses δεν μας περνάνε πια τόσο αδιάφορα. 

Πλεκτά σε ίσια γραμμή, loose βαμβακερά, με γεωμετρικό κόψιμο και διακριτικές λεπτομέρειες στο design τους, τα μονόχρωμα φορέματα της σεζόν είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε όλες αυτήν την περίεργη εποχή: μία νότα πολυτέλειας και «ενδυματολογικής ηρεμίας» σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας. Δες ποιο σου ταιριάζει και κάν'το δικό σου τώρα! 

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!