3 τάσεις για κοκκινομάλλες
3 τάσεις για κοκκινομάλλες


Σήμερα αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με ένα τολμηρό, φλογερό και ακαταμάχητο χρώμα μαλλιών, που δεν είναι άλλο από το κόκκινο. 

Και όχι σε ένα οποιοδήποτε κόκκινο χρώμα. Ψάξαμε και βρήκαμε για σένα τα 3 top hair color trends αυτής της σεζόν στα κόκκινα μαλλιά για να είσαι πλήρως προετοιμασμένη στο ραντεβού με τον κομμωτή σου. Φέτος, λοιπόν, έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο copper red, στο strawberry blonde ή στο ruby red και να… καταπλήξεις τα πλήθη.

Το copper red είναι ένα χάλκινο καστανοκόκκινο χρώμα, το οποίο ταιριάζει μοναδικά σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Το strawberry blonde... δεν είναι ούτε κόκκινο, ούτε ξανθό. Είναι κάτι ενδιάμεσο και είναι εντυπωσιακά ταιριαστό με λευκή επιδερμίδα και γαλανά μάτια. Τέλος, το ruby red είναι το πιο φλογερό από όλα. Ένα έντονο, εκτυφλωτικό κόκκινο χρώμα, που δεν περνά απαρατήρητο όπου σταθείς κι όπου βρεθείς και ταιριάζει πραγματικά στα περισσότερα κορίτσια.

Για να αποφασίσεις, λοιπόν, ποιο είναι αυτό που θα σε κολακεύσει περισσότερο, ανακάλυψε στην παρακάτω gallery τα παραδείγματα που συλλέξαμε για εσένα και κράτα τα απαραίτητα screenshots, ώστε… να πας προετοιμασμένη στον κομμωτή σου.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!