Το ομολόγησε: Αυτή είναι η kαuτή σύντροφος του Βλαδίμηρου απο το Big Brother που δήλωσε πως είναι παρθένος (φωτος)
Το ομολόγησε: Αυτή είναι η kαuτή σύντροφος του Βλαδίμηρου απο το Big Brother που δήλωσε πως είναι παρθένος (φωτος)


O Bλαδίμηρος Nικόλα μπορεί να αποχώρησε νωρίς απο το σπίτι του Big Brother ωστόσο ήταν ένα απο τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. Aρχικά διέρρευσε πως ο ο αδελφός του δολοφονήθηκε όταν εκείνος ήταν 10 ετών και μετά συγκλόνισε όλους όταν η μητέρα του αποκάλυψε πως ο πατέρας του τον χτυπούσε για να την κάνει να πονέσει με τον νεαρό Bλαδίμηρο να συγκινεί το πανελλήνιο. 
Μιλώντας στον Big Brother αποκάλυψε επίσης πως είναι ακόμα παρθένος μιας και στο παρελθόν ήταν παχύσαρκος. «Συνολικά έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου, μιλάμε για μερικούς μήνες η κάθε μια αλλά δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση. Άρα, είμαι παρθένος. Πριν τα 19 δεν είχε γίνει κάτι. Θέλω να νιώθω πράγματα για την κοπέλα». Tο τελευταίο διάστημα φημολογείτο πως είναι ζευγάρι με την καυτή Σαμάνθα Στοκμαγιερ  που γνωρίσαμε αρχικά στα καλλιστεία Σταρ Κύπρος και φέτος την είδαμε ξανά στο reality The Bachelor. O 22χρονος personal trainer καλεσμένος στην Χριστιάνα Αριστοτέλους επιβεβαίωσε πως είναι σε σχέση. 

Δείτε την αποκάλυψη στο 17:24 και στο gallery φωτο απο την σημερινή τους εκδρομή και τις καυτές αναλογίες της συντρόφου του. 

IFrame


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!