Αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση!
Αυτές οι μπότες είναι η νέα τάση!


Οι γυναίκες, που ξέρουν από στιλ, μπορούν πολύ εύκολα να αναγνωρίσουν την επόμενη μεγάλη τάση μέσα σε δεκάδες fashion items.

H νέα τους μεγάλη αδυναμία φαίνεται ότι είναι ένα κομψό ζευγάρι μπότες. Αλλά δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε ζευγάρι, αλλά την τελευταία πρόταση που είδαμε στο defile του οίκο Chanel. Οι δίχρωμες, δερμάτινες μπότες με την υπογραφή του οίκου Chanel, τις οποίες φόρεσαν στην τελευταία Fashion Week του Παρισιού, έχουν γίνει η εμμονή των Γαλλίδων και όχι άδικα, αφού είναι το νέο It παπούτσι της σεζόν.

Οι μπότες συνδυάζουν μαύρο και καφέ, έναν αμφιλεγόμενο χρωματικό συνδυασμό, ενώ το πάνω μέρος γυρίζει και δίνει χαρακτήρα. Το στιλ τους ακροβατεί μοναδικά ανάμεσα στο equestrial και το πειρατικό.

Η slouchy φόρμα τους, η στρογγυλή μύτη (εξαίρεση μέσα σε τόσα squared toe φέτος) και το άνετο και σταθερό τακούνι τις κάνουν την πιο ευκολοφόρετη επιλογή.

Δίχρωμα παλτό, tweed σακάκια, παντελόνια ιππασίας, αλλά και το λευκό καλσόν με το logo της Chanel, συνόδεψαν με τον καλύτερο τρόπο τις ιδιαίτερες αυτές μπότες στα πιο μοδάτα street style looks.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!