9+1 ρούχα που πρέπει να έχει κάθε ντουλάπα
9+1 ρούχα που πρέπει να έχει κάθε ντουλάπα


H σκληρή συνειδητοποίηση ότι οι παγιέτες, τα «βαριά» μπροκάρ υφάσματα, οι μεταλλικές-disco αποχρώσεις και τα super sexy ρούχα, δεν έχουν πια θέση στην γκαρνταρόμπα μας… έχει συμβεί! Το βλέπουμε, το κατανοούμε και ευχόμαστε από μέσα μας να είναι ο τελευταίος χειμώνας που περνάμε χωρίς λίγο party glam λάμψη στη ζωή μας. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ που κυριαρχούν στις συλλογές των σχεδιαστών για τη σεζόν F/W 2020-21 υπακούουν στις αρχές του μινιμαλισμού, κινούνται στις βασικές μονοχρωμίες και στις λιτές σχεδιαστικές γραμμές. Δεν έχουν «εξάρσεις» υπερβολικών μοτίβων ή εκκεντρικού design.

Είναι κομμάτια που δεν έχουν «ηλικία και χρόνο παραγωγής». Με την ίδια ευκολία που θα τα φοράμε φέτος, θα τα φοράμε και σε δέκα χρόνια από τώρα πράγμα που τα κάνει ιδανικά για να χτίσουμε μία capsule γκαρνταρόμπα με όλα τα βασικά fashion items της σεζόν. Στην παρακάτω gallery θα βρεις κάθε ρούχο-κλειδί για τις φετινές σου all day chic εμφανίσεις. Τα παλτό είναι σε φαρδιά γραμμή, ιδανικά για να κάνεις layering φορώντας ένα λεπτό σακάκι ή ένα biker jacket από μέσα τους. Τα παντελόνια είναι straight, δερμάτινα ή denim, για να κολακεύουν κάθε σωματότυπο και τα πουλόβερ είναι σε boxy στυλ, μαλακά και cozy.

Δημιούργησε φέτος μία διαχρονική γκαρνταρόμπα με πράγματα που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά σε ό,τι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και θα είναι και απόλυτα «συμβατά» με τις σημερινές, κοινωνικές απαιτήσεις εν μέσω Πανδημίας. Less is more… για τον χειμώνα του 2021!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!