Οι κοντές αφέλειες είναι το νέο trend!
Οι κοντές αφέλειες είναι το νέο trend!


Η ανακάλυψη των τάσεων στα μαλλιά κάθε φθινόπωρο είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας. Είναι υπέροχο να βλέπουμε νέα κουρέματα και χτενίσματα, να τα φανταζόμαστε πάνω μας και να συμβουλευόμαστε τον κομμωτή μας για το ποιο τελικά να επιλέξουμε. Αν είσαι beauty addict, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις καταλάβει ότι το απόλυτο κούρεμα για φέτος είναι το καρέ.

Είναι το haircut που επιλέγουν όλες οι celebrities και αυτό με το οποίο έχουν ενθουσιαστεί όλες οι γυναίκες. Εδώ, ωστόσο, δε θα ασχοληθούμε πάλι με το συγκεκριμένο κούρεμα. Θα μιλήσουμε για ένα άλλο hair trend, το οποίο είδαμε πολύ στις πασαρέλες διάσημων Οίκων Μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-2021, και που κατατάσσεται και αυτό ανάμεσα στις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν.

Όπως θα δεις, λοιπόν, στην παρακάτω gallery, Οίκοι Μόδας, όπως Christian Dior, Victoria Beckham, Coach 1941, Dolce & Gabbana και Louis Vuitton, προτείνουν φέτος τις πολύ κοντές αφέλειες. Μιλάμε για αφέλειες, που καλύπτουν το ένα τρίτο του μετώπου, ίσα-ίσα που διακρίνονται, άλλες είναι ασύμμετρες και άλλες επιμελώς ατημέλητες με φορά προς τα έξω.

Αυτό το trend, όμως, θέλει πολλή προσοχή! Οι κοντές αφέλειες δεν ταιριάζουν σε όλες μας. Είναι ένα «δύσκολο» κούρεμα, που κολακεύει περισσότερο κορίτσια με οβάλ και γενικά στενό πρόσωπο. Αν έχεις μεγάλο μέτωπο, τετράγωνο ή μακρόστενο πρόσωπο ΠΡΕΠΕΙ να το αποφύγεις! Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητο να το συζητήσεις διεξοδικά με τον κομμωτή σου. Μέχρι τότε... κάνε ένα scroll και παρατήρησέ το καλύτερα.

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!