Η απόχρωση που ταιριάζει στις ξανθιές το φθινόπωρο
Η απόχρωση που ταιριάζει στις ξανθιές το φθινόπωρο


Το φθινόπωρο είναι- κατά παράδοση- η εποχή των αλλαγών. Είναι η περίοδος που έχουν τελειώσει οι καλοκαιρινές διακοπές μας, έχουν μειωθεί αισθητά οι επισκέψεις στις κοντινές παραλίες και έχουμε πλέον αρχίσει να μπαίνουμε στους παλιούς ρυθμούς καθημερινότητάς μας. Είναι, όμως, και μια τέλεια εποχή για μια ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση, ειδικά αν είσαι ξανθιά και το χρώμα έχει κάπως ξεθωριάσει από τις ατέλειωτες ώρες στον ήλιο.

Βλέπεις η επαφή με το αλμυρό νερό της θάλασσας και η έκθεση στις ακτίνες του ήλιου σίγουρα έχουν θαμπώσει και ξεθωριάσει το ξανθό σου χρώμα. Είναι η ώρα για μια ανανέωση και τι καλύτερο από το να δοκιμάσεις το Creamy Blonde!

Το #creamyblonde είναι η νέα φθινοπωρινή τάση για τα ξανθά κορίτσια που γίνεται με την τεχνική balayage. Με την τεχνική βαφής, δηλαδή, που επιτρέπει στα μαλλιά να αποκτήσουν ένα φυσικό, sunkissed αποτέλεσμα. Το νέο hair color trend αυτό, λοιπόν, κινείται ανάμεσα σε θερμούς και ψυχρούς τόνους του ξανθού και χαρίζει ένα πολύ λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Όπως καταλαβαίνεις και από το όνομά του, έχει αυτό το λαχταριστό κρεμ χρώμα της κρέμας και είναι ιδανικό για εκείνα τα κορίτσια που θέλουν ένα super λαμπερό ξανθό για να ανανεώσουν το hair look τους. Αλλά ας μη λέμε άλλα… Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 10 φανταστικά παραδείγματα creamy blonde για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει, να κρατήσεις τα screenshots σου και να κανονίσεις όλα τα υπόλοιπα με τον κομμωτή σου. Για δες, λοιπόν…

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!