Πώς θα φορέσεις κοστούμι ενώ έχει ακόμη ζέστη
Πώς θα φορέσεις κοστούμι ενώ έχει ακόμη ζέστη


Αυτή η μεταβατική εποχή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, που ακόμα υπάρχει ζέστη, αλλά και μια γλυκιά δροσούλα, πάντα δημιουργεί μια… στυλιστική δυσκολία. Να φορέσεις το αέρινο καλοκαιρινό φόρεμά σου ή να προτιμήσεις ένα denim παντελόνι με T-shirt; Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο για αρκετή ώρα με εσένα να στέκεσαι με απορία μπροστά στην ντουλάπα σου.

Και κάπου εκεί έρχεται η λύση του απόλυτου ανδρόγυνου συνόλου, το οποίο- όμως- είναι ικανό να βγάλει προς τα έξω τον πιο θηλυκό και δυναμικό εαυτό σου. Ο λόγος για τα power suits. Τα γνωστά σε όλες και άκρως διαχρονικά κοστούμια, που μπορείς να φοράς τόσο στο αυστηρό περιβάλλον του γραφείου όσο και στην υπόλοιπη καθημερινότητά σου.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις 6 νέους τρόπους να φορέσεις αυτόν τον μήνα -αλλά και το υπόλοιπο φθινόπωρο- το αγαπημένο σου κοστούμι, όπως ακριβώς το προτείνουν τα It Girls της μόδας με τις street style εμφανίσεις τους στις μεγαλουπόλεις του κόσμου.

Είναι πολύ εύκολο να αντιγράψεις τις παρακάτω εμφανίσεις και αν το κάνεις σίγουρα η καθημερινότητά σου «μέσα στο κοστούμι» θα είναι ultra stylish, γεμάτη δυναμισμό και καθόλου μα καθόλου βαρετή. Γιατί τι θέλουμε σε αυτήν τη ζωή; Ωραία αισθητική, στυλ και δυναμική για να ανταπεξέλθουμε στην απαιτητική καθημερινότητά μας. Και ένα power suit τα συνδυάζει όλα!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!