Τα πιο άνετα sneakers για το φθινόπωρο
Τα πιο άνετα sneakers για το φθινόπωρο


Αν έχεις επιστρέψει και εσύ στη φθινοπωρινή ρουτίνα σου έχεις ξεκινήσει ήδη πρόγραμμα γυμναστικής, έχεις κόψει το junk food, έχεις συναντήσει φίλους που είχες καιρό να δεις και έχεις φτιάξει λίστα με τις σειρές που πρέπει να παρακολουθήσεις στο Netflix, τότε ναι, είσαι έτοιμη για τη νέα σεζόν.

Στην «to do list» μπορείς να προσθέσεις και την αγορά καινούργιων αθλητικών παπουτσιών. Όχι γιατί δεν μπορείς να ξεκινήσεις γυμναστική με τα παλιά σου sneakers, κάθε άλλο! Aλλά γιατί είναι ό,τι πιο επίκαιρο και ανανεωτικό μπορείς να εντάξεις τώρα στην γκαρνταρόμπα σου και να είσαι σίγουρη πως θα το φοράς όλους τους επόμενους μήνες ό,τι και να γίνει.

H νέα έκδοση των Nike Air Max, τα κλασικά Club C της Reebok ή τα οικολογικά Veja, είναι μερικές από τις must have επιλογές του φετινού φθινοπώρου και είναι το στυλ των trainers που συνδυάζονται με όλα σου στα «μεταβατικά» σύνολα.

Με denim παντελόνι και basic T-Shirts για sporty looks, με αέρινα φορέματα για mix&match εμφανίσεις και με loose shorts και πουκάμισα για athleisure outfits που μπορείς να φοράς όλη την ημέρα, τα αθλητικά παπούτσια είναι το «χρήσιμο και στυλάτο» δώρο που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου τον Σεπτέμβριο αν θες να ξεκινήσει καλά αυτή η περίεργη χρονιά. Είναι μία ενδυματολογική «σταθερά» που πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση… και τα looks!

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!