Τραγωδία με Κύπριους στην Λακατάμια: Καυγάς, σπάσιμο γυαλιών, πυροβολισμοί και δυο νεκροί
Τραγωδία με Κύπριους στην Λακατάμια: Καυγάς, σπάσιμο γυαλιών, πυροβολισμοί και δυο νεκροί


Η πληροφορία που οδήγησε τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας σε διαμέρισμα του 1ο ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή της Λακατάμιας στη Λευκωσία ανέφερε ότι γείτονες άκουσαν φωνές. Συγκεκριμένα ενώπιον της Αστυνομίας υπάρχει μαρτυρία ότι ακούστηκαν φωνές και καυγάδες, καθώς και γυαλιά να σπάνε. Πίσω από την κλειστή πόρτα του διαμερίσματος που βρίσκεται επί της οδού Ρήγα Φεραίου, ένας άντρας και μία γυναίκα κείτονταν νεκροί.

Η Αστυνομία, για μία ακόμη φορά τις τελευταίες μέρες τίθεται σε κατάσταση συναγερμού. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ασθενοφόρα έσπευσαν στη σκηνή η οποία παραμένει αποκλεισμένη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριους, ζευγάρι αλλά όχι παντρεμένο. Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ενώ οι εξετάσεις στη σκηνή σε πλήρη εξέλιξη. Στη σκηνή για αυτοψία οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

Αν και είναι ακόμη νωρίς, ενώπιον των αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας και αυτοχειρίας, ωστόσο αυτό θα καταδείξουν πέραν πάσης αμφιβολίας η νεκροτομή επί των σορών καθώς και η πορεία των ερευνών. Πάντως πληροφορίες της Cyprus Times κάνουν λόγο για τραύματα από όπλο.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!