9+1 super ιδέες για καλοκαιρινό bronze μακιγιάζ
9+1 super ιδέες για καλοκαιρινό bronze μακιγιάζ


Πόσο ωραίο είναι το καλοκαίρι; Όλα μοιάζουν πιο όμορφα, δεν βρίσκεις; Ήλιος, θάλασσα, μαυρισμένη επιδερμίδα... Είναι η ωραιότερη εποχή του χρόνου και αυτό βγαίνει προς τα έξω ξεκάθαρα! Χαμογελάμε πιο πλατιά, ακούμε πιο χαρούμενη μουσική, φοράμε χρώματα και ονειροπολούμε ακόμα και τις πιο βαρετές ημέρες. Γιατί τα λέμε όμως όλα αυτά; Γιατί έχουμε απίθανα καλοκαιρινό mood αυτή την Τρίτη και το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι καλοκαίρι.

Κάπου ανάμεσα στα μπικίνι και τα αντηλιακά λοιπόν, σκεφτήκαμε πως, μαζί με τις ζεστές μέρες, έχουν έρθει και οι καυτές νύχτες. Τα μπαράκια είναι ανοιχτά και πρέπει να αρχίζουμε σιγά σιγά να τονίζουμε τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Όχι, όχι δεν θα μιλήσουμε για μπρόνζερ, αλλά για μπρονζέ μακιγιάζ. Το καυτό, απόλυτα καλοκαιρινό μπρονζέ μακιγιάζ που κάνει το βλέμμα μυστηριώδες και ανεβάζει τη θερμοκρασία ακόμα περισσότερο.

Χρυσές, χάλκινες και στο χρώμα της άμμου σκιές με ιριδίζοντα στοιχεία, γίνονται η καλοκαιρινή παλέτα μας και κολακεύουν κάθε χρώμα ματιών. Πριν πεις όμως ότι το μπρονζέ μακιγιάζ μπορεί να γίνει βαρετό θέλουμε να δεις την παρακάτω gallery. Έχουμε δέκα διαφορετικούς τρόπους για να φορέσεις τις μπρονζέ αποχρώσεις στα μάτια σου και όταν τις δεις όλες, τότε θέλουμε να μας πεις αν είναι βαρετό ή όχι το πιο καυτό καλοκαιρινό μακιγιάζ...

Πηγή: queen.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!