Super παντόφλες για όλα τα γούστα
Super παντόφλες για όλα τα γούστα


Προσωπικά, δουλεύω από το σπίτι αυτόν τον καιρό. Που σημαίνει ότι δεν είμαι υποχρεωμένη να φοράω τίποτα άλλο πέρα από τις άνετες πιτζάμες μου (στην πραγματικότητα δεν είναι πιτζάμες, απλά ένα oversized φούτερ με κουκούλα). Παρ’ όλα αυτά, κάθε μέρα, πριν ανοίξω υπολογιστή, ντύνομαι. Μην ρωτήσεις γιατί, τους λόγους θα στους εξηγήσω άλλη φορά, αλλά θέλω να ντύνομαι. Φοράω άνετα ρούχα μεν, αλλά ρούχα δε, που δεν είναι οι πιτζάμες (ή στην περίπτωσή μου, το ροζ παστέλ φουτεράκι μου). Ακόμα κι αν είμαι ντυμένη-στολισμένη (λέμε τώρα, αλλά ξέρεις), από κάτω φοράω τις αγαπημένες μου, πολύ stylish παντόφλες.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι μαύρα γούνινα slides, με αυτάκια (μην κρίνεις, ήταν δώρο) και τα οποία είναι τόσο άνετα, όσο και stylish –στα μάτια μου τουλάχιστον. Το να φορέσω παπούτσια, σε αυτή τη φάση, δεν με απασχολεί. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός, θα νιώσω την ανάγκη να φορέσω παπούτσια ακόμα και μέσα στο σπίτι. Ως τότε όμως, αρκούμαι σε ένα ζευγάρι stylish παντόφλες.

Τι ζητάω από ένα ζευγάρι παντόφλες
Άνεση, πάνω απ’ όλα. Τις φοράω κάθε μέρα άλλωστε. Έπειτα, θέλω να έχουν καλό πάτο. Αυτό, γιατί αν χρειαστεί να βγω έξω, δεν χρειάζεται ν’ αλλάξω παπούτσια. Τέλος, θέλω να είναι λίγο fun. Είμαστε όλοι σε μια περίεργη φάση αυτό τον καιρό, οπότε θέλω κάθε φορά που κοιτάω τα πόδια μου, να υπάρχει κάτι που με κάνει να χαμογελάω. Μπορεί να είναι το χρώμα ή του print τους ή απλά επειδή είναι στιλάτες, και να θέλω να τις φορέσω και εκτός σπιτιού για τις επερχόμενες βόλτες μου.

5 φανταστικές και stylish παντόφλες
Επειδή, τα slides με τα αυτάκια δεν μου ήταν αρκετά, άρχισα να ψάχνω online για ένα νέο ζευγάρι stylish παντόφλες. Παρακάτω, λοιπόν, οι 5 αγαπημένες μου.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!