Δες ποια φορέματα θα φορέσεις μόλις βγεις από το σπίτι
Δες ποια φορέματα θα φορέσεις μόλις βγεις από το σπίτι


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα ανοιξιάτικο φόρεμα. Αποτελεί από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία λατρεύουμε να φοράμε. Είτε δεν είσαι των «καλών» φορεμάτων, είτε τα φοράς με παντελόνια, οι επιλογές στα στιλ φορεμάτων που υπάρχουν πλέον στην αγορά το καθιστά από τα must.

Κάθε άνοιξη, λοιπόν, περιμένουμε με ανυπομονησία τις νέες συλλογές των αγαπημένων brands για να επιλέξουμε το καλύτερο για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας. Φέτος, ακόμα και αν τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα λόγω κορονοϊού, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούμε αυτό το ρούχο για τα επερχόμενα looks μας. Σε λίγο καιρό, θα έχουμε τη δυνατότητα να φορέσουμε ένα από τα παρακάτω στιλ φορεμάτων και να τα ευχαριστηθούμε στις επερχόμενες βόλτες μας. Ποια είναι όμως αυτά που θα φορεθούν περισσότερο από την άνοιξη;

Με βάση τις νέες συλλογές σε brands και e-shops αλλά και με βάση τις τάσεις της μόδας, βρήκαμε τα 5 επικρατέστερα στιλ φορεμάτων. Σου βρήκαμε τα πιο stylish για να προμηθευτείς από τώρα, ώστε να σε βρει το τέλος της καραντίνας, προετοιμασμένη.

Καρό
Το καρό αποτελεί από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και για την άνοιξη. Τα checked dresses είναι από τα στιλ φορεμάτων που θα δεις στις περισσότερες συλλογές των fashion brands. Φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το κατάλληλο styling.

Comfy
Το διάστημα αυτό, λόγω του ότι είμαστε στο σπίτι συνεχώς, η άνεση πάει πάνω απ’ όλα. Τα comfy φορέματα, λοιπόν, γίνονται μέρος των εμφανίσεών μας προσφέροντας άνεση και στιλ. Από πλεκτά rib μέχρι και t-shirt dresses, τα άνετα φορέματα θα φορεθούν πολύ την άνοιξη.

Shirtdress
Τα shirtdresses είναι από τα στιλ φορεμάτων που υπάρχουν πάντα στην ντουλάπα μας την άνοιξη. Είναι το φόρεμα «πασπαρτού» και φοριέται όλες τις ώρες. Το ιδανικό φόρεμα για τις everyday, casual εμφανίσεις σου.

Μίνι
Ένα μήκος που επαναπροσδιορίζεται φέτος την άνοιξη. Τα μίνι φορέματα κάνουν comeback προσφέροντας αβίαστα κομψές εμφανίσεις. Με ογκώδη μανίκια, με ενδιαφέροντα κοψίματα και βολάν, φέτος, τα μίνι φορέματα δεν θα θυμίζουν καθόλου αυτά τα φορούσες τα παλαιότερα χρόνια.

Smocked
Η νέα version των περσινών “hits” aka prairie dresses, είναι τα smocked. Τα ρομαντικού ύφους dresses είναι από τα στιλ φορεμάτων που απλά λατρεύουμε. Τα statement μανίκια, το χαρακτηριστικό σούρωμα στο σημείο του στήθους θα σου προσφέρουν τα καλύτερα ανοιξιάτικα looks, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!