10 ερωτικά μανικιούρ για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου
10 ερωτικά μανικιούρ για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Αποτύπωσε όλο τον ρομαντισμό στα νύχια σου!

Είτε ανήκεις σε εκείνες τις γυναίκες που πιστεύουν πολύ στον Άγιο της αγάπης, είτε όχι, είτε είσαι σε σχέση, είτε είσαι single, το βέβαιο είναι ότι κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να βγεις ένα ρομαντικό ραντεβού με το αμόρε σου ή να πας για ποτό με τις κολλητές σου- πόσο μάλλον φέτος που η γιορτή πέφτει Παρασκευή-, οπότε πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως περιποιημένη για βγεις και να περάσεις καλά.

Εκτός από τα ρούχα, το χτένισμα και το μακιγιάζ που θα κάνεις, είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις φέτος ένα nail art που θα ταιριάζει στην περίσταση και θα είναι γεμάτο… πάθος. Ναι, το κόκκινο χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον έρωτα και τη συγκεκριμένη μέρα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αποκλίσεις άλλα χρώματα που σου αρέσουν για το μανικιούρ σου. Ένα πράγμα πρέπει να έχεις κατά νου: ότι το μανικιούρ σου πρέπει να είναι θηλυκό, κομψό και να νιώθεις άνετα με αυτό. Να μην κάνεις κάτι εν όψει της μέρας, που όμως δεν θα ταιριάζει με τα γούστα σου.

Εμείς συγκεντρώσαμε στην παρακάτω gallery 10 μανικιούρ ιδανικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που θα χαρίσουν ρομαντική, αλλά και παιχνιδιάρικη διάθεση στο συνολικό look σου.

Πηγή: queen.gr

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!