Πώς θα φορέσεις τα δερμάτινα παντελόνια;
Πώς θα φορέσεις τα δερμάτινα παντελόνια;


Γιατί όλες έχουμε leather leggings στην γκαρνταρόμπα μας και έχουμε προβληματιστεί κατά καιρούς ως προς το πώς να τα φορέσουμε.

Τα δερμάτινα παντελόνια, σε στενή ή loose γραμμή, δεν είναι κάτι «ξένο» για καμία από εμάς. Δεν είναι ένα εκκεντρικό fashion item που καμία μας δεν έχει δει, πόσο μάλλον φορέσει. Το αντίθετο. Είναι ένα ρούχο που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας και το φοράμε ανάλογα με τη διάθεση και το στυλ μας. Γι’ αυτό είναι χρήσιμο να ανακαλύπτουμε, κάθε σεζόν, νέους τρόπους να το φορέσουμε. Με oversized πουλόβερ, cowboy boots, με μονόχρωμα μακό μπλουζάκια, με blazers και sneakers, τα leather pants συνδυάζονται με επιτυχία και μπορούν να χαρακτηριστούν «χαμαιλέοντας» της μόδας.

Μετατρέπονται από sexy βραδινά κομμάτια, σε sporty πρωινά items και μας λύνουν τα χέρια όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε όλες τις εποχές του χρόνου. Ναι καλά διάβασες, το δέρμα δεν είναι ένα υλικό που φοριέται μόνο τον χειμώνα σύμφωνα με τα fashion trends του 2020 και στην παρακάτω gallery θα δεις 10 cool τρόπους να ακολουθήσεις την τάση από τώρα, την αρχή του νέου έτους.

Πηγή: queen.gr

 

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!