10 ιδέες για χτενίσματα γι' αυτά τα Χριστούγεννα
10 ιδέες για χτενίσματα γι' αυτά τα Χριστούγεννα


Πλησιάζουν οι γιορτές και ψάχνεις να βρεις εντυπωσιακά χτενίσματα, τα οποία θα συνδυάσεις με τέλειο christmas outift για να εντυπωσιάσεις όπου κι αν είσαι καλεσμένη.

Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και ένα περιποιημένο και chic χτένισμα είναι σίγουρα ένα hairstyle που θα σε κάνει να λάμπεις! Αφού ρίξεις μια προσεκτική ματιά, πάρε βούρτσες και πιστολάκια (ή απλά ένα τηλέφωνο στην έμπιστη κομμώτρια σου για ραντεβού) και ξεκινάμε.

Τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις

Χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Αποφάσισες να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά ή είσαι από τις γυναίκες που δεν αποχωρίζονται το στιλάτο all time classic καρέ; Εδώ σου έχω τις πιο εύκολες και εντυπωσιακές λύσεις για χτενίσματα.

Οι πλεξούδες φέτος είναι η τάση στα χτενίσματα είτε για μέρα είτε για βράδυ. Προτίμησε μια χαλαρή πλεξούδα με αφέλειες μπροστά για καθημερινές εμφανίσεις, ενώ εάν θέλεις να το κάνεις πιο επίσημο, μπορείς απλά να προσθέσεις ένα αξεσουάρ όπως φιόγκος στο τελείωμα ή λαστιχάκια με glitter.

Ο ατημέλητος κότσος είναι η λύση για όλες τις ώρες και μέρες όταν θέλεις κάτι γρήγορο αλλά και εντυπωσιακό.Φρόντισε να έχεις 2 λαστιχάκια. Με το ένα θα πιάσεις τα μαλλιά σου χαμηλά μια αλογοουρά και αφού την ασφαλίσεις θα πιάσεις, περιστρέφοντας τα γύρω από τη βάση της αλογοουράς,τις άκρες.Μπορείς ακόμα να κρεπάρεις τα μαλλιά κάτω από τη βάση της αλογοουράς για μεγαλύτερο όγκο και πιο πλούσιο αποτέλεσμα.

Σε αυτή τη περίπτωση τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα αν έχεις μπομπάρι, δηλαδή ένα σφουγγάρι που σου δίνει όγκο χωρίς να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου με κρεπάρισμα. Απλά επανέλαβε τα παραπάνω βήματα, τυλίγοντας όμως αυτή τη φορά όλη την επιφάνεια του σφουγγαριού με τα μαλλιά σου. 


Χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Είσαι μήπως από τις κοπέλες που είναι πιστές στο μακρύ περιποιημένο μαλλί; Τότε για εσένα έχω παρακάτω μερικές ιδέες για να αναδείξεις περισσότερο τα ήδη εντυπωσιακά μαλλιά σου.

Για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα εκμεταλλεύσου τη φυσική τρίχα που ήδη διαθέτεις. Είτε έχεις ίσια είτε σπαστά μαλλιά μπορείς με ένα απλό πιάσιμο μιας τούφας στο κέντρο του κεφαλιού σου να δημιουργήσεις ένα πανεύκολο χτένισμα. Μην ξεχάσεις τα αγαπημένα σου λαστιχάκια ή πιαστράκια. 

Μην διστάσεις να ενισχύσεις το φυσικό σπάσιμο των μαλλιών σου με χαλαρές μπούκλες και αξεσουάρ που θα απογειώσουν το look σου όπως καρφίτσες ή φιόγκους.

Για το τέλος σου έχω μια δύσκολη και μια εύκολη λύση αναλόγως με το πόσο χρόνο έχεις στη διάθεση σου. 'Άσχετα με το τι θα επιλέξεις στο τέλος θα έχεις ένα χτένισμα που θα ολοκληρώνει το στυλ σου και θα σε κάνει να λάμψεις. 


Πηγή: www.ediva.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!