10 top προορισμοί για τα Χριστούγεννα!
10 top προορισμοί για τα Χριστούγεννα!


Πράγα – Τσεχία
Μία πόλη που έχει την τιμητική της την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού ο τουρισμός εκτοξεύεται στα ύψη! Προσφέρει άφθονες μαγικές εικόνες με το στολισμό της που σε ταξιδεύει σε σελίδες από παλιό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι, αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες!
Μην λησμονήσεις να πάρεις μαζί σου πολλά ζεστά ρούχα, γιατί εκεί το κρύο αγγίζει τα -10, αλλά θα έχεις τόσα να δεις και να κάνεις που στιγμή δεν θα μένεις σε ένα μόνο μέρος!

Ζυρίχη – Ελβετία
Μια πόλη για όλους, καθώς έχει να προσφέρει άφθονες επιλογές για διασκέδαση και εξόδους και σε συνδυασμό με το μαγικό στολισμένο τοπίο των ημερών νθα σε αποζημιώσει για την επιλογή σου!
Γραφικές βόλτες δίπλα στον ποταμό, πανέμορφα καταπράσινα πάρκα και μυρωδιά παρελθόντος θα σου απογειώσουν τις αισθήσεις και θα αισθανθείς πληρότητα και χαρά!

Ρέικιαβικ – Ισλανδία
Ένα από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου, στην άκρη του αρκτικού ωκεανού, υπόσχεται απόκοσμα τοπία και ομορφιά!
Το φαντασμαγορικό βόρειο σέλας, κάνει την εμφάνισή του και εδώ και αν είσαι τυχερός να το δεις θα σου προκαλέσει τέτοιο δέος που θα ξεχάσεις ότι άλλο έχεις στο μυαλό σου! Εκεί θα βρεις και το μνημείο της Yoko Ono για τον αείμνηστο John Lennon.

Εδιμβούργο – Σκωτία
Μία πόλη ατμοσφαιρική, αέρινη και φιλόξενη, μία επιλογή για εσένα που σου αρέσει το ταξίδι στο χρόνο, καθώς τέτοια γεύση σου αφήνει αυτό το μέρος! Λιθόστρωτοι δρόμοι, στενά περάσματα, πανέμορφα αρχιτεκτονήματα και πολυώροφα κτίρια του 6ου και 17ου αιώνα, συνθέτουν μια εμβληματική εικόνα!
Επιβάλλονται ζεστά ρούχα, άνετα παπούτσια και καλή διάθεση για να περάσεις φανταστικά και να αποκομίσεις τις καλύτερες αναμνήσεις!

Μάλμε – Σουηδία
Μία πανέμορφη πόλη η οποία κατακλύζεται με όμορφα, γραφικά πάρκα, τεράστιες εκτάσεις για περπάτημα, αρχιτεκτονικά αριστοτεχνήματα και ένας μύλος για να σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές, έρχονται να προσδώσουν ένα άρωμα νοσταλγίας και θαλπωρής!
Εκεί θα δεις ένα από τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα, στο ψηλότερο κτήριο της Σκανδιναβίας, το Turning.

Βενετία-Ιταλία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία και τοπία που θα σου κλέψουν την καρδιά, αυτή η πόλη θα σε εντυπωσιάσει με την γιορτινή της διάθεση βγαλμένη σαν σε παραμύθι!
Μοναδικά καφέ, φαντασμαγορικός στολισμός και πυροτεχνήματα θα σε εντυπωσιάσουν και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου ζωντανό!

Βιέννη – Αυστρία
Ένας αγαπημένος προορισμός για Χριστουγεννιάτικες διακοπές, αφού συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό , μοντέρνα τέχνη και εικόνες από το παρελθόν που παντρεύονται αρμονικά με το σήμερα! Το ιστορικό κέντρο της Βιέννης, δεν θα σε αφήσει λεπτό να κουραστείς, αφού είναι τόσο επιβλητικό και ξεχωριστό που σίγουρα θα αποτυπωθεί στο μυαλό σου!
Εδώ θα βρεις την παγκοσμίως φήμης Όπερα της Βιέννης, όπως επίσης και τον παλαιότερο ζωολογικό κήπο του κόσμου! Άπειρες επιλογές για φαγητό και καφέ το κάνουν μια ιδανική εξόρμηση για όλους!

Μόναχο – Γερμανία
Μία επιλογή για εσένα που θέλεις να μην στερηθείς τίποτα από τις διακοπές σου, καθώς αυτή η πόλη τα έχει όλα, πολυτέλεια, βραδινές εξόδους, ιστορικά μνημεία και φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα που θα χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους ανεπανάληπτες εικόνες χαράς και διασκέδασης!
Μεγάλη αγορά, άφθονη μπύρα και κοσμοπολίτικες εικόνες χαρίζουν σε αυτή την πόλη υψηλή θέση προτίμησης για γιορτινή εξόρμηση!

Άμστερνταμ – Ολλανδία
Υπέροχη πόλη που χαρίζει σε όλους τους ταξιδιώτες ιδανικές βόλτες και πολυάριθμες επιλογές για φαγητό και καφέ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Χρώματα, θύμησες και ιστορικά μνημεία θα σε ταξιδέψουν και θα σε αφήσουν έκθαμβο με την ανεπιτήδευτη ομορφιά τους!

Λάπλαντ – Φινλανδία
Για τους λάτρεις του σκι, η Λάπλαντ, βρίσκεται στο βορειότερο άκρο της Φινλανδίας και έχει συνολικό πληθυσμό 180.000 κατοίκους. Αυτός ο μαγικός προορισμός, κατακλύζεται από χιόνι και είναι το ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα τοπία που ντύνονται στα λευκά αλλά και που δεν σε ενοχλεί που η θερμοκρασία θα αγγίζει το 0 ή και κάτω του μηδενός σε καθημερινή βάση.

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!