Βρούμ...βρούμ, βόλτα με τη βέσπα!!
Βρούμ...βρούμ, βόλτα με τη βέσπα!!


Η μαμά του Ανδρέα ήθελε η βάπτιση του μικρούλη της να έχει θέμα την παιχνιδιάρικη βέσπα! Η διακόσμηση την οποία επιμελήθηκε η Γεωργία Γεωργίου από το Dream Maker, έγινε με τα χρώματα της μέντας και του γαλάζιου τα οποία έδεναν τόσο αρμονικά με το χώρο του Galu Seaside όπου έγινε η βάπτιση.

Ένα πεντανόστιμο candy table στήθηκε κεντρικά στο χώρο ώστε οι καλεσμένοι μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν τα λαχταριστά γλυκά. Υπέροχα υφάσματα σε διαφορετικά σχέδια αλλά και 2 καδράκια με ευχές για το μικρούλη, λουλουδάκια σε κανάτες ,ξύλινα κασόνια ολοκλήρωσαν την διακόσμηση του τραπεζιού.

Η διακόσμηση του τραπεζιού στήθηκε με μια ξύλινη βέσπα σε κασόνι πλαισιωμένη από ντυμένες με ύφασμα μπουκάλες και γλυκούλικα παπιγιόν, καθώς και ένα λούτρινο αρχικό του ονόματος του παιδιού. Υπέροχα σουπλά έδιναν το στίγμα του θέματος της βάπτισης με ένα χάρτη ο οποίος έδειχνε μια διαδρομή με βέσπα, συμβολική για την αρχή της ζωής του μικρούλη! Μια γλυκιά πινελιά ήταν το κεραστικό προς τους καλεσμένους το οποίο ήταν Made by Mum!

Η μπομπονιέρα η οποία ήταν θήκη για μαξιλάρι καναπέ με μια τυπωμένη βέσπα, τοποθετήθηκε σε ένα craft κουτί με ευχαριστήρια κάρτα με 2 αποτυπώματα από παιδικά χεράκια. Φυσικά και τα μικρά παιδάκια πήραν το δωράκι τους το οποίο ήταν ένα door hanger για το δωμάτιό τους με το όνομα τους χαραγμένο πάνω!


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!