5 hot προορισμοί για τα Χριστούγεννα
5 hot προορισμοί για τα Χριστούγεννα


Λονδίνο-Αγγλία
Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων το Λονδίνο σε δελεάζει να το επισκεφτείς περισσότερο από κάθε άλλη εποχή. Κάθε δρόμος της πόλης είναι στολισμένος, οι βιτρίνες των καταστημάτων πιο εντυπωσιακές από ποτέ. Τα στολίδια και τα λαμπιόνια καταλαμβάνουν τα πάντα: τα μαγαζιά, τα εμπορικά κέντρα, τις pub, το μετρό! Είναι τόσο όμορφα και παραμυθένια όλα, που θα έλεγες ότι είναι μια διαφορετική πόλη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Λονδίνο των Χριστουγέννων θα κερδίσει το θαυμασμό σου και δε θα θέλεις να τελειώσει αυτό το ταξίδι.

Άμστερνταμ-Ολλανδία
Υπέροχη πόλη που χαρίζει σε όλους τους ταξιδιώτες ιδανικές βόλτες και πολυάριθμες επιλογές για φαγητό και καφέ που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Χρώματα, θύμησες και ιστορικά μνημεία θα σε ταξιδέψουν και θα σε αφήσουν έκθαμβο με την ανεπιτήδευτη ομορφιά τους.

Εδιμβούργο-Σκωτία
Μία πόλη ατμοσφαιρική, αέρινη και φιλόξενη, μία επιλογή για εσένα που σου αρέσει το ταξίδι στο χρόνο, καθώς τέτοια γεύση σου αφήνει αυτό το μέρος! Λιθόστρωτοι δρόμοι, στενά περάσματα, πανέμορφα αρχιτεκτονήματα και πολυώροφα κτίρια του 6ου και 17ου αιώνα, συνθέτουν μια εμβληματική εικόνα! Επιβάλλονται ζεστά ρούχα, άνετα παπούτσια και καλή διάθεση για να περάσεις φανταστικά και να αποκομίσεις τις καλύτερες αναμνήσεις!

Πράγα-Τσεχία
Μία πόλη που έχει την τιμητική της την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού ο τουρισμός εκτοξεύεται στα ύψη! Προσφέρει άφθονες μαγικές εικόνες με το στολισμό της που σε ταξιδεύει σε σελίδες από παλιό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι και σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι, αποζημιώνει και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες! Μην λησμονήσεις να πάρεις μαζί σου πολλά ζεστά ρούχα, γιατί εκεί το κρύο αγγίζει τα -10, αλλά θα έχεις τόσα να δεις και να κάνεις που στιγμή δεν θα μένεις σε ένα μόνο μέρος!

Βενετία-Ιταλία
Χριστουγεννιάτικη μαγεία και τοπία που θα σου κλέψουν την καρδιά, αυτή η πόλη θα σε εντυπωσιάσει με την γιορτινή της διάθεση βγαλμένη σαν σε παραμύθι. Μοναδικά καφέ, φαντασμαγορικός στολισμός και πυροτεχνήματα θα σε εντυπωσιάσουν και θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου ζωντανό!

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!