Αυτά τα χρώματα σου δίνουν αυτοπεποίθηση!
Αυτά τα χρώματα σου δίνουν αυτοπεποίθηση!


Με το Fashion Month να έχει τελειώσει επίσημα, ήρθε η στιγμή να ρίξουμε μία ματιά στους σχεδιαστές, τα υλικά και τα χρώματα που κυριάρχησαν στα φετινά catwalks. Το ίδιο κάνει και η μεγαλύτερη εταιρεία σε σχέση με τα χρώματα του κόσμου (οι προβλέψεις για το Χρώμα της Χρονιάς πάντα λαμβάνουν τεράστια προσοχή), η Pantone.

H Pantone έκανε μία έρευνα στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, έτσι ώστε να δημοσιεύσει το Fashion Color Trends Report για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Η χρωματική παλέτα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη και ζωηρή. Με ζεστές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, χρυσά κίτρινα και έντονα κόκκινα να κυριαρχούν ανάμεσα στα trends, οι color experts του Pantone Color Institute αναφέρουν πως η ερχόμενη σεζόν έχει να κάνει με την ενδυνάμωση.

"Η Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 αντικατοπτρίζει την επιθυμία μας να ενθαρρύνουμε τους εαυτούς μας όπως αντιμετωπίζουμε το μέλλον - στρεφόμενοι προς χρώματα και ιστορίες χρωμάτων που προσφέρουν αυτοπεποίθηση και μας ανεβάζουν τη διάθεση. Αυτόςο νέος τρόπος σκέψης, υπογραμμίζει μία επιθυμία για χαρούμενη αντιπαραβολή του χρώματος που ξεπερνά την εποχικότητα και συνδυάζει την υψηλή μόδα με το street style," δήλωσε η Leatrice Eiseman, Executive Director του Pantone Color Institute.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!