6+1 ΣΟΥΠΕΡ ιδέες για τη βάφτισή του!
6+1 ΣΟΥΠΕΡ ιδέες για τη βάφτισή του!


Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές που επιλέγουν οι περισσότεροι γονείς για να βαφτίσουν τα παιδάκια τους. Δε θέλουν όμως να οργανώσουν μια απλή και βαρετή εκδήλωση, γι’ αυτό και αναζητούν διαρκώς πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες για το θέμα και το στήσιμο της βάφτισης. Πολυχρωμία, νόστιμες αλλά και όμορφες λιχουδιές, μπαλόνια και τούρτες ολοκληρώνουν το χαρούμενο περιβάλλον μιας βάφτισης. 

Μονόκεροι

Ο μονόκερος, το μαγικό πλάσμα που λατρεύουν τα κορίτσια είναι ένα πολύ όμορφο concept για να στήσετε ολόκληρη τη βάφτιση, από τη διακόσμηση μέχρι τα φαγητά που θα προσφέρετε στους μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. 

Φλαμίνγκο

Τα φλαμίνγκο έγιναν μέσα σε λίγους μήνες η απόλυτη τάση που συναντούσες διαρκώς στους δρόμους και τις παραλίες. Τώρα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις καλοκαιρινές βαφτίσεις με το ροζ πτηνό να κλέβει τις εντυπώσεις, κυρίως των μικρών μας φίλων.

Αερόστατα

Για τα αγοράκια της παρέας, το αερόστατο είναι μια μαγευτική ανακάλυψη που μπορεί να δημιουργήσει μια υπέροχη βάφτιση που σίγουρα θα θυμάστε και θα θαυμάζετε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα αερούμενα αερόστατα σίγουρα θα καταφέρουν να ταξιδέψουν εσάς και τους καλεσμένους σας. 

Τροπική Διάθεση

Η καλοκαιρινή διάθεση χτυπά κόκκινο και επηρεάζει ακόμη και τις επερχόμενες βαφτίσεις. Με εξωτικά φοινικόδεντρα και φρούτα, δροσιστικά ποτά και λαχταριστά μπισκότα σε σχήμα ανανά θα νομίζετε πως δεν βρίσκεστε σε βάφτιση αλλά σε κάποιο μαγευτικό νησί της Καραϊβικής. 

Παγωτό

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν υφίσταται. Το παγωτό είναι που θα λατρέψουν όλοι κι ειδικά οι μικροί καλεσμένοι της βάφτισης. Κατασκευές από χάρτινα παγωτά που κρέμονται στον αέρα, λαχταριστές γιρλάντες και δροσιστικές γεύσεις δημιουργούν την απόλυτη καλοκαιρινή βάφτιση για την οποία θα μιλούν όλοι. 

Ονειροπαγίδα

Όλοι οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν ήσυχα και όμορφα όνειρα. Γιατί να μην εκμεταλλευτείτε το ιδιαίτερο σχέδιο της ονειροπαγίδας, για να φτιάξετε μια boho ανοιξιάτικη βάφτιση; Κορδέλες που ανεμίζουν και αξεσουάρ της βάφτισης με ονειροπαγίδες κερδίζουν τις εντυπώσεις. 

Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Για τους λάτρεις των παραμυθιών και των παιδικών ηρώων, υπάρχουν χιλιάδες επιλογές για να γιορτάσετε τη βάφτιση του παιδιού σας, αλλά η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων δημιουργεί μια πιο μυστηριώδη κι εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Πηγή: imommy.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!