Είναι μεγάλη ευλογία να γίνεσαι νονά…
Είναι μεγάλη ευλογία να γίνεσαι νονά…


Είναι μεγάλη ευλογία να γίνεσαι νονά…αυτή τη σκέψη κάνω καθώς χαζεύω τις φωτογραφίες από την τελευταία φορά. Πάει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που έγινα για 4η φορά νονά!!!Ναι ακόμη κι εγώ δεν το πιστεύω ότι αξιώθηκα να έχω 4 βαφτιστήρια και όλα για μένα τόσο ξεχωριστά..

 Ήταν μια μέρα του Ιουνίου δίπλα στη θάλασσα σε ένα από τα ωραιότερα και πιο γραφικά μέρη του νησιού μας, στο μικρό εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο όπου βαφτίσαμε την μικρή Ελίνα.

Η προετοιμασία άρχισε πολύ χαλαρά παρέα με την κουμπάρα μου, με κάποιες ιδέες που ανταλλάσσαμε καθημερινώς και αφορούσαν την διακόσμηση, τα ρουχαλάκια της μικρής, τα κεραστικά, τις προσκλήσεις και όλα όσα προϋποθέτει μία τέτοια μέρα,  μία διαδικασία που απολαύσαμε πολύ και οι δύο. Ένα από τα highlight αν θέλετε, ήταν οι τρείς λαμπάδες που είχαμε αντί για μία καθώς δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανένα από τα κορίτσια μας.

Τα περιθώρια αποτυχίας μας ήταν πολύ στενά καθώς η αρχή του καλοκαιριού σε συνδυασμό με το παραθαλάσσιο μέρος ήταν σημαντικοί παράμετροι για να μας κάνουν να απολαύσουμε στο έπακρο ένα κατά γενική ομολογία όχι και τόσο ΄΄ήρεμο΄΄ μυστήριο, αυτό της βάπτισης. Αλήθεια, παρόλη την σημαντικότητα και μαγεία του μυστηρίου αυτού, αν είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι, είναι το πολύ κλάμα που έριξε η μικρή ιδιαίτερα τη στιγμή που την βούτηξε ο ιερέας στην κολυμπήθρα.  Όλο το υπόλοιπο της ημέρας αυτής έχει μείνει  πολύ ξεχωριστο στο μυαλό μου, όπως και η σχέση μου με την μικρή μου βαφτιστήρα την μικρή Ελίνα!!

Μοιράζομαι μαζί σας κάποιες φωτογραφίες από την όμορφη διακόσμηση που επιμελήθηκε για μας η Dream Maker, έτσι για να εμπνευστείτε σε περίπτωση που φθάνει για σας μία τέτοια μέρα: 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!