6+1 παιδότοποι για το Πάσχα
6+1 παιδότοποι για το Πάσχα


Το Σαββατοκύριακο πλησιάζει και το συγκεκριμένο δεν είναι ένα οποιοδήποτε Σαββατοκύριακο για τα παιδιά. Για όσα πηγαίνουν σχολείο (νηπιαγωγείο, παιδικό σταθμό κτλ.), αποτελεί και την αφετηρία των διακοπών του Πάσχα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως τώρα και να θέλετε, δεν μπορείτε να τα κρατήσετε μέσα στο σπίτι! Γι’ αυτό και εμείς στο Hellomama θα σας βοηθήσουμε και θα σας παρουσιάσουμε 10 ξεχωριστούς παιδότοπους για να τα πάτε, να περάσουν καλά και να έχετε κι εσείς το κεφάλι σας ήσυχο… 

PAPAFiLiPOU Luna Park 

Ξεκίνησε ως παγωταρία, εξαπλώθηκε σε λούνα παρκ! O όμιλος P&P Ice cream group διαθέτει παιδότοπους στα PAPAFiLiPOU Luna Park στη Μακεδονίτισσα και στα Λατσιά, αλλά και στο Ζαχαροπλαστείο La Patisserie Panayiotis. Το πιο δημοφιλές βέβαια είναι το PAPAFiLiPOU Luna Park στη Μακεδονίτισσα, ένας χώρος για παιδιά, ιδανικός ωστόσο για όλη την οικογένεια. Και το ιστορικό περίπτερο στη Μακεδονίτισσα άρχισε να δουλεύει σαν παγωταρία, πριν εξελιχθεί σε ένα πλήρες λούνα παρκ.  

 

Party Animals

Ο παιδότοπος «Party Animals» στην Έγκωμη λειτουργεί από το 2004 και είναι ιδανικός για… μικρούς και μεγάλους. Για μικρούς (μέχρι 10 ετών) καταλαβαίνετε γιατί: προσφέρει όλα όσα θέλει ένα παιδί για να διασκεδάσει. Προσφέρει, όμως, παράλληλα και όλες τις ανέσεις που χρειάζονται οι γονείς όσο τα παιδιά απολαμβάνουν όσα προσφέρει το λουνα παρκ. Διοργανώνονται και παιδικά πάρτι.

INFO: 22658458, https://www.facebook.com/partyanimals.com.cy/ 

 

Bubble bubble kids world

Ο παιδόποτος Bubble bubble kids world λειτουργεί στην Έγκωμη από ανθρώπους που αγαπούν και νοιάζονται τα παιδιά. Σε ανανεωμένο περιβάλλον πλέον περιμένει παιδάκια από 1,5 έτους μέχρι 8 ετών. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τον καφέ σας και να αφήσετε τα παιδιά σας να εκτονωθούν με ασφάλεια. 

INFO: Φώτη Πίττα 1, Έγκωμη, Λευκωσία, 97767700/ http://www.bubblebubble.eu/el/

 

Μαγεμένη Πυξίδα

Τη Μαγεμένη Πυξίδα εκτός από τα παιδιά θα τη λατρέψουν και οι γονείς. Για τα παιδιά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για ηλικίες από ενός έτους έως και 10 χρόνων. Σε ορισμένα από τα παιχνίδια μπορούν να συμμετέχουν και οι γονείς. Εναλλακτικά μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή διαβάσουν κάποιο βιβλίο στη βιβλιοθήκη που λειτουργεί στον χώρο! Γίνονται και παιδικά πάρτι. 

INFO: Λεωφόρος Τσερίου 102, Στρόβολος, Λευκωσία, 22329345, 96548898, https://www.magemeni-pixida.net.

 

Extreme Park

Το Extreme Park στο Στρόβολο είναι ένας παιδότοπος για όλη την οικογένεια. Αφορά παιδιά από 1 έως και 13 ετών. Προσφέρεται ποικιλία από ασφαλή παιχνίδια και δραστηριότητες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Όλη η οικογένεια μπορεί να απολαύσει σνακ ή και πλήρες γεύμα στον χώρο. Διοργανώνονται και παιδικά πάρτι. 
INFO: www.extremepark.com.cy/home

 

Paradisia Restaurant cafe & Magic Day Fun Park

Το Paradisia Restaurant cafe & Magic Day Fun Park είναι ιδανικό για παιδιά και γονείς. Διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους διασκέδασης και προσφέρει και στιγμές χαλάρωσης μακριά από τη φασαρία της πόλης. Στο Magic Day Fun Park τα παιδιά μπορούν με ασφάλεια να απολαμβάνουν τα ξεχωριστά παιχνίδια. πρόκειται για έναν εναλλακτικό χώρο ψυχαγωγίας, όπου διοργανώνονται και πάρτι. 

INFO: Αδωνίδος 44, Δάλι, επ. Λευκωσίας., 70006070, www.magicday.com.cy, Facebook: Magic Day - fun park.

 

Play4kidz

Το play4kidz απευθύνεται σε παιδιά από 1 μέχρι 14 ετών. Στον παιχνιδότοπο τα παιδιά θα βρουν μία μεγάλη γκάμα από παιχνίδια, ενώ υπάρχει και μπόουλινγκ, τραμπολίνο και άλλες δραστηριότητες για τους μικρούς. Στον μεγάλο χώρο του θα βρείτε και σινεμά, ενώ και οι γονείς θα απολαύσουν την παραμονή τους στις καφετέριες του παιδότοπου όσο οι μικροί παίζουν. Ο χώρος είναι ιδανικός και πάρτι και παιδικές εκδηλώσεις.

INFO:  www.play4kidz.com.cy​, https://www.facebook.com/Play4Kidz/


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!