Azure Yacht Club: Βόλταρε και κάνε το party που ονειρεύεσαι και θα σου μείνει αξέχαστο
Azure Yacht Club: Βόλταρε και κάνε το party που ονειρεύεσαι και θα σου μείνει αξέχαστο


Η εταιρεία SocialMindAgency η οποία δραστηριοποιείται στο κομμάτι της στρατηγικής ανάπτυξης εταιρειών στο marketing, στη δημιουργία επωνυμίας (brand building), σχεδιασμού, ψηφιακού περιεχομένου και δημοσίων σχέσεων, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία AZURE YACHT CLUB.

Η AZURE YACHT CLUB ειδικεύεται στη ναύλωση πολυτελών σκαφών με έδρα την Αγία Νάπα, προσφέροντας ποιοτικό χρόνο στα σκάφη της. Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει αποκλειστικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής δίνοντας έμφαση στη πιο μικρή λεπτομέρεια, ξεπερνώντας τις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Η AZURE YACHT CLUB μπορεί να οργανώσει το δικό σας ξεχωριστό Birthday parties, Bachelor parties, Hen’s parties, Disco parties, Family parties, Wedding parties, Theme parties.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία σε ένα από τα γιοτ είτε για λίγες ώρες ή μπορείτε να επιλέξετε μεγαλύτερες διακοπές στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό που δεν είναι άλλος από τα ελληνικά νησιά, αλλά και να επισκεφθείτε τις ομορφιές των γειτονικών μας χωρών όπως ο Λίβανος και το Ισραήλ. Όραμα της εταιρείας είναι να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες κάθε πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με της υπηρεσίες μας επικοινωνήστε μαζί μας στο 99401112.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!