ANLEDNING: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ μας φέρνει την άνοιξη στο σπίτι μας
ANLEDNING: Η νέα συλλεκτική σειρά της ΙΚΕΑ μας φέρνει την άνοιξη στο σπίτι μας


Η ΙΚΕΑ, υποδέχεται τη φετινή άνοιξη με τη συλλεκτική σειρά, ANLEDNING, η οποία αντλεί έμπνευση από το πιο χαρακτηριστικό λουλούδι της εποχής, την παπαρούνα. Η νέα σειρά, που ξεχωρίζει για το βαθύ κόκκινο χρώμα της και το μοναδικό μοτίβο λουλουδιών, περιλαμβάνει είδη σερβιρίσματος και διακόσμησης που θα δώσουν μία ξεχωριστή νότα στο ανοιξιάτικο σπίτι σας. 

Δημιουργήστε το ιδανικό ανοιξιάτικο art de la table με τα είδη σερβιρίσματος της σειράς που περιλαμβάνουν ποτήρια κρασιού και σαμπάνιας, μπολ και πιάτα. Ο κομψός, μίνιμαλ σχεδιασμός τους με ραβδώσεις θα αναβαθμίσει το τραπέζι σας, δίνοντας μία αίσθηση πολυτέλειας στους καλεσμένους σας, ενώ το τραπεζομάντηλο και οι χαρτοπετσέτες με το χαρακτηριστικό μοτίβο παπαρούνας θα φέρουν τη φύση σε κάθε σας γεύμα. Επιλέξτε για το κέντρο του τραπεζιού τα τεχνητά φυτά και κηροπήγια της συλλογής, ολοκληρώνοντας αρμονικά τη διακόσμησή του. 

Για τα γεύματα στο μπαλκόνι ή τον κήπο σας, ο δίσκος με κουνουπιέρα της συλλογής είναι ιδανικός, καθώς προστατεύει τα φαγητά σας από τα έντομα. 

Η σειρά περιλαμβάνει και είδη διακόσμησης, όπως γιρλάντες από τεχνητά λουλούδια και διακοσμητικά από χαρτί σε λευκό και κόκκινο, για να κάνετε κάθε περίσταση μοναδική για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ακόμα, στη συλλογή ξεχωρίζει το μοναδικό κάλυμμα μαξιλαριού με σχέδια από παπαρούνες και κρόσσια. Το πίσω μέρος έχει τα ίδια χρώματα σε ριγέ μοτίβο για να μπορείτε να τα συνδυάσετε, ανάλογα με το στιλ σας. 

Ανακαλύψτε τη σειρά ANLEDNING στο κατάστημα IKEA ή και στο IKEA.com.cy και γεμίστε το σπίτι σας με ανοιξιάτικη διάθεση.


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!