Η γκάμα «ΚΑΡΠΟΣ» της ΟΛΥΜΠΟΣ, βραβεύεται ξανά!
Η γκάμα «ΚΑΡΠΟΣ» της ΟΛΥΜΠΟΣ, βραβεύεται ξανά!


Μετά την περυσινή βράβευση των φυτικών επιδορπίων «ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ» ΟΛΥΜΠΟΣ με αργυρό «Monde Selection», φέτος η αγαπημένη γκάμα «ΚΑΡΠΟΣ» της εταιρείας προσθέτει στην συλλογή της άλλα δύο βραβεία! 

Πιο συγκεκριμένα, τα προϊόντα «ΚΑΡΠΟΣ» απέσπασαν 2 βραβεία στα Healthy Diet Awards στα οποία βραβεύονται προϊόντα που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή και που ξεχωρίζουν με βάση τα συστατικά, τη διαδικασία παραγωγής, τη διατροφική αξία και την καινοτομία: Το Χρυσό Βραβείο για την σειρά Φυτικών Ροφήματων ΚΑΡΠΟΣ στηνκατηγορία Plant Based Beverage Products και το Χάλκινο Βραβείο για τα φυτικά επιδόρπια ΚΑΡΠΟΣ στην κατηγορία Plant Based Food Products. 

Επιπλέον, η νέα plant based γευστική πρόταση της ΟΛΥΜΠΟΣ, ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ -που μόλις έκανε την είσοδό της και στα ράφια των κυπριακών υπεραγορών- απέσπασε σημαντική διάκριση στα Best Launching Awards 2020, κερδίζοντας το Best Launching Europe, στην κατηγορία Τρόφιμα

«Η ΟΛΥΜΠΟΣ συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο της φύσης, προσφέροντας φυσικά προϊόντα τα οποία ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της αγοράς, ικανοποιώντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες» δηλώνει ο γενικός διευθυντής της ΟΛΥΜΠΟΣ στην Κύπρο, κος. Άγγελος Παπαγιάννης συμπληρώνοντας πως: 

«Όταν η δέσμευσή μας να προσφέρουμε ποιοτικά, γευστικά προϊόντα βραβεύεται και μάλιστα με τόσο σημαντικές διακρίσεις, τότε αυτό δε μπορεί παρά να μας γεμίζει με υπερηφάνεια, είναι για εμάς μια… επιβράβευση των κόπων των ανθρώπων μας, μια επιβεβαίωση πως επιλέγοντας τον δικό μας δρόμο βαδίζουμε σε σωστά μονοπάτια. Είναι όμως ταυτόχρονα και υπενθύμιση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στους καταναλωτές, για συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη του portfolio μας. Όχι μόνο να ανταποκρινόμαστε αλλά και να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των». 

Η σειρά φυτικών προϊόντων «ΚΑΡΠΟΣ» είναι η πιο πλήρης γκάμα φυτικών στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, αποτελείται από Ροφήματα Αμυγδάλου, Βρώμης, Φουντουκιού, Καρυδιού αλλά και από Επιδόρπια Αμυγδάλου. Παράγεται από τους καλύτερους καρπούς της ελληνικής γης, και είναι μια σειρά υψηλής διατροφικής αξίας με υπέροχη γεύση. Βρες την στα ράφια των μεγαλύτερων υπεραγορών της Κύπρου αλλά και σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης. 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!