10-11 Δεκεμβρίου «7ο Εργαστήρι Αγάπης Αη Βασίλη 2016» στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού
10-11 Δεκεμβρίου «7ο Εργαστήρι Αγάπης Αη Βασίλη 2016» στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού


Για 7η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πραγματοποιεί το «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη» στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016, υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κύριου Αντρέα Χρίστου. 

Το Εργαστήρι θα λειτουργήσει το Σάββατο 10/12 και την Κυριακή 11/12, από τις 11πμ μέχρι τις 7μμ. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια από υλικά όπως ξύλο, πολυστερίνη, χαρτόνια αλλά ακόμα και ζυμαράκι, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια, πήλινες κατασκευές και άλλα πολλά!

Άγιος Βασίλης, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χοροί, παιδικό θέατρο, παραμύθια, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών και ότι άλλο λαχταράει η καρδιά σας, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα πραγματοποιηθούν, λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα. 

Ο χώρος θα μετατραπεί σε ένα μαγικό μέρος όπου κάθε παρευρισκόμενος θα έχει αυτή την μοναδική εμπειρία Χριστουγεννιάτικου πνεύματος στην πόλη μας.
Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν. Η εισφορά προς το σύνδεσμο για τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν μερικά ή και όλα τα πιο πάνω είναι μόνο €15 ανά παιδί ενώ ειδικές τιμές θα υπάρχουν για 2 και περισσότερα αδέλφια.

Σας προσκαλούμε και σας καλούμε να υποστηρίξετε το Σύνδεσμο με την παρουσία σας στο Εργαστήρι του Άι Βασίλη που είναι η κύρια πηγή των εσόδων μας. Ο Σύνδεσμος στηρίζει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου 100 περίπου άπορες οικογένειες με παιδιά, με τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, ιδιαίτερα μαθήματα, ειδικούς δασκάλους και υποτροφίες σε υποσχόμενους φοιτητές που χρειάζονται όμως τη βοήθεια μας. Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τη γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, ο Σύνδεσμος θα διανέμει σε πάνω από 100 οικογένειες πακέτα τροφίμων και ειδών καθαρισμού, αλλά και ρούχα, παπούτσια και παιγνίδια για τα παιδιά.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή τη γιορτή της αγάπης και προσφοράς!

 


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!