Τα πιο αντιπαθητικά ζώδια
Τα πιο αντιπαθητικά ζώδια


Φυσικά δεν μας καθορίζουν τα ζώδια μας. Είμαστε ένα τεράστιο μωσαϊκό της ανατροφής μας, των σχέσεών μας και των εμπειριών μας. Αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον φαύλο κύκλο των στερεότυπων.

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα μια και καλή: Παρακάτω θα βρεις τα 3 πιο αντιπαθητικά ζώδια και τους λόγους για τους οποίους δεν είναι τελικά τόσο κακοί τύποι όσο νομίζεις ότι είναι (υποσχόμαστε).

Λέων
Ο μαινόμενος εγωμανής. Όταν σκέφτεσαι έναν Λέοντα, μπορεί να φαντάζεσαι κάποιον να τρέχει με 12 τσάντες με ψώνια στα χέρια, να βγάζει selfies όλη μέρα και να μιλάει δυνατά από πάνω σου. Στην πραγματικότητα, οι Λέοντες τροφοδοτούνται από τη δημιουργική έκφραση. Με τον ήλιο κυρίαρχο πλανήτη τους, ο Λέων ελπίζει να εκπέμπει τη ζεστασιά του στους άλλους μέσω των πολλών ταλέντων τους. Τα γενναιόδωρα ζώδια της φωτιάς θέλουν να σε παρακινήσουν με τα λόγια τους, να σε συγκινήσουν με τη μουσική τους και να σε ενθουσιάσουν με ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη. Νοιάζονται πολύ περισσότερο για το πώς τους βλέπεις, παρά για το πώς βλέπουν τον εαυτό τους. Χρειάζεται γενναιότητα εκ μέρους τους, για να βγάζουν συνεχώς τον εαυτό τους εκεί έξω. Χρειάζονται όμως και κάποια επικύρωση ότι όλα είναι καλά και αποδεκτά. Θα ήθελες εσύ να τραγουδήσεις καραόκε χωρίς χειροκρότημα; Ένας Λέοντας σίγουρα όχι. Πίσω από το βρυχηθμό τους, τα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι απλά ευαίσθητα γατάκια, που χρειάζονται λίγη έξτρα αγάπη.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί ως οι διπρόσωποι τύποι του ζωδιακού κύκλου. Είναι τα ζώδια που λατρεύουν να κάνουν στους γύρω τους σκωτσέζικο ντους. Εκείνοι που θα μαρτυρήσουν μυστικά και θα πουν όλα όσα δεν πρέπει την πιο ακατάλληλη στιγμή, γιατί απλώς δεν ξέρουν πώς να σταματήσουν να μιλάνε. Προς υπεράσπισή τους, αυτό το ζώδιο του αέρα δεν το κάνει πάντα επίτηδες. Έχουν σκέψεις στο κεφάλι τους που αντιστοιχούν για δύο άτομα. Σαν να προσπαθούν να χωρέσουν 25 γεύματα σε ένα μικροσκοπικό πιατάκι καφέ. Είναι αισιόδοξοι και αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες. Και ναι, τα φλύαρα ζώδια μπορεί να θέλουν να σας πουν τα πάντα για τον εαυτό τους. Οι λαμπρές, επικοινωνιακές δεξιότητες των Διδύμων απονέμονται από τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Ερμή. Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι είναι οι ιδανικοί συνομιλητές, είναι στην πραγματικότητα οι καλύτεροι ακροατές. Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα και δεκτικά ζώδια. Η προσαρμοστικότητά τους, τους επιτρέπει να σχετίζονται (και να συμπάσχουν) με οποιονδήποτε. Δεν κρίνουμε.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί ως οι μυστικοπαθείς «κακοί» που διψάνε για εκδίκηση. Πολλοί τους φαντάζονται να καταστρώνουν τα δολοφονικά τους σχέδια, σε κάποιο σκοτεινό στρατηγείο. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα: Σίγουρα, οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις, αλλά δεν είναι επειδή έχουν κάποια απαίσια, κρυφή ατζέντα. Πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς πριν ανοιχτούν στους γύρω τους. Τα κενά βλέμματα και το σαρκαστικό χιούμορ, φρουρούν τη βαθιά, συναισθηματική ένταση του Σκορπιού. Είναι σταθερά ζώδια του νερού, για αυτό μπορείς να τα σκεφτείς σαν ένα κομμάτι πάγου. Μόλις αισθανθούν ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν, το ψυχρό τους περίβλημα αρχίζει να λιώνει. Και τότε είναι που μπορείς να απολαύσεις το ζεστό, εσωτερικό τους βασίλειο. Οι Σκορπιοί είναι τόσο διαισθητικοί που μπορεί να νομίζεις ότι διαβάζουν το μυαλό σου. Δεν θα τους βρεις να συμμετέχουν σε επιφανειακές συζητήσεις ή μεγάλα πάρτι με ρηχές κουβέντες. Αναζητούν πραγματικές, στενές, ανθρώπινες συνδέσεις. Και μόλις τις βρουν, θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν αυτούς που τους ενδιαφέρουν.

Πηγή: ladylike.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!