Το χόμπι που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου
Το χόμπι που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου


Ο ελεύθερος χρόνος είναι κάτι πολύτιμο στη ζωή ενός ανθρώπου και ο καθένας επιλέγει να τον περάσει διαφορετικά! Δεν αρέσουν σε όλους τα ίδια πράγματα και αυτό ίσως έχει σχέση με το ζώδιο!

Κριός
Ένας Κριός είναι ενθουσιώδης και ενεργητικός. Βαριέται πολύ εύκολα και ψάχνει να βρει μια ασχολία ή μια δραστηριότητα για να περάσει το χρόνο του ευχάριστα. Τα χόμπι του περιλαμβάνουν συνήθως extreme sports και του αρέσει η ζωντανή μουσική και οι συναυλίες.

Ταύρος
Ένας Ταύρος αγαπά την τέχνη. Είναι ένα αρκετά καλλιτεχνικό άτομο και βαριέται αφόρητα ότι έχει να κάνει με τη γυμναστική! Τα χόμπι ενός Ταύρου είναι η ζωγραφική, η γλυπτική, η κηπουρική, η μαγειρική κλπ.

Δίδυμος
Ένας Δίδυμος θα ασχοληθεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και μετά θα ασχοληθεί με τη φυσική του κατάσταση. Το ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί» του ταιριάζει απόλυτα!

Καρκίνος
Τα χόμπι του έχουν να κάνουν με το σπίτι, όπως το μαγείρεμα, συλλογές από αντίκες και νομίσματα, όπως επίσης αγαπά τα ταξίδια και τις επισκέψεις στα μουσεία.

Λέων
Ένα Λιοντάρι αγάπα την κοινωνικοποίηση και του αρέσει να γνωρίζει κόσμο συνεχώς. Θα βρει το καλύτερο γυμναστήριο και γενικά όποιο σπορ είναι στη «μόδα », θα γίνει και το χόμπι του.

Παρθένος
Ο ευφυής Παρθένος αγαπά ότι έχει να κάνει με διανοητικές δραστηριότητες και τα χόμπι του έχουν να κάνουν και με ό,τι πλουτίζει τη γνώση του, όπως ανάγνωση, γραφή, εκμάθηση ξένων γλωσσών και λύσεις γρίφων.

Ζυγός
Ένας Ζυγός έχει ευέλικτο χαρακτήρα και εκτιμά οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη και τη δημιουργικότητα. Τα χόμπι του περιλαμβάνουν τη ζωγραφική, το διάβασμα, το καλό φαγητό, το θέατρο, το σινεμά και τις καλές τέχνες.

Σκορπιός
Τα χόμπι ενός Σκορπιού συνήθως σχετίζονται με απόκρυφες επιστήμες όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός, π.χ η αστρολογία, η φιλοσοφία και η θρησκεία. Αγαπούν όμως και τη μουσική, τη συλλογή κοσμημάτων, τα αρώματα και τα ρούχα.

Τοξότης
Λάτρης της φύσης, ένας Τοξότης αγαπά ιδιαίτερα τις υπαίθριες δραστηριότητες. Φυσικά ένα από τα αγαπημένα του χόμπι είναι τα ταξίδια και ότι έχει να κάνει με διαφορετικά πράγματα που εμπλουτίζουν το ελεύθερο πνεύμα του.

Αιγόκερως
Ο εσωστρεφής Αιγόκερως επιλέγει τα χόμπι του να είναι πρακτικά και χρήσιμα. Συνήθως περιλαμβάνουν την κηπουρική, τη ζωγραφική, το διάβασμα και ότι έχει να κάνει με την τέχνη.

Υδροχόος
Ένας Υδροχόος έχει μεγάλη ποικιλία από ενδιαφέροντα και χόμπι που περιλαμβάνουν υπαίθριες δραστηριότητες, extreme sports, όπως επίσης και ότι έχει να κάνει με την κοινωνικοποίηση, το σερφάρισμα στο internet ή ένα παιχνίδι στον υπολογιστή.

Ιχθύς
Οι Ιχθύες είναι οι πιο ευγενικές ψυχές του ζωδιακού κύκλου. Από τα αγαπημένα χόμπι ενός Ιχθύ, είναι τα αθλήματα και οι δραστηριότητες μέσα στο νερό, όπως τα θαλάσσια σπορ, η κολύμβηση ή το water polo.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!