Αυτά τα ζώδια διαχειρίζονται καλύτερα το άγχος
Αυτά τα ζώδια διαχειρίζονται καλύτερα το άγχος


Προετοιμάζεστε για μια παρουσίαση 50 διαφανειών, το νερό των ζυμαρικών σας χύνεται στον πάγκο και το παιδί σας έχει αποφασίσει ότι οι τοίχοι αποτελούν εξαιρετικό καμβά για τοιχογραφίες με μαρκαδόρους. Πώς τα χειρίζεστε όλα αυτά; Αποδεικνύεται ότι το ζώδιο σας μπορεί να μας πει εάν είναι πιο πιθανό να πάρετε μια βαθιά ανάσα και να βρείτε το κέντρο σας ή να ανοίξετε μια τρύπα στον πλησιέστερο τοίχο και να μπείτε μέσα. Παρακάτω ακολουθούν 3 ζώδια που διαχειρίζονται το άγχος καλύτερα από όλους.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Οι φίλοι μας οι Ταύροι εκτιμούν τις απλές απολαύσεις. Τους αρέσει να παίρνουν τα πράγματα αργά και να μετακινούνται από τη μία εργασία στην άλλη με μεθοδικό τρόπο. Εάν ο Ταύρος έχει πολλά στη λίστα υποχρεώσεων του, θα πάρει μια βαθιά ανάσα και θα ξεκινήσει, με μερικά διαλείμματα για σνακ ενδιάμεσα. Γειωμένο και αξιόπιστο, αυτό το ζώδιο της γης τελειώνει πάντα ό,τι ξεκινά και προσεγγίζει τις πολυάσχολες μέρες με μια cool λογική. Εξάλλου, θα τελειώσουν όλα κάποια στιγμή.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Έχουν σημασία τα 300 εισερχόμενα μη αναγνωσμένα e-mail στη μεγάλη εικόνα της ύπαρξής σας; Ούτε καν! Ο τοξότης με κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης, βλέπει τη ζωή στη μεγαλύτερη εικόνα της, ανεβαίνοντας πάνω από τις μικρές λεπτομέρειες και τα δράματα για να φτάσει στην καρδιά του τι είναι σημαντικό. Αυτή ακριβώς είναι η προοπτική που χρησιμοποιεί για να τον καθοδηγήσει σε αγχωτικές καταστάσεις. Γιατί ο Τοξότης να ανησυχεί για ένα ακατάστατο δωμάτιο όταν θα μπορούσε να εξερευνήσει την ακτή της Αργεντινής με ένα παγωμένο Tincha στο χέρι; Στις πιο αγχωτικές στιγμές μας, ο τοξότης μας εμπνέει να ζήσουμε λίγο.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Οι Ιχθείς συχνά παγιδεύονται στον κόσμο των ονείρων τους, ο οποίος μπορεί να τους εξυπηρετήσει όταν η πραγματικότητα μόνο ζεν δεν είναι. Αυτά τα ελεύθερα πνεύματα έχουν να κάνουν με την αληθινή σύνδεση με τους άλλους, τους οποίους δεν βλέπουν ανταγωνιστικά. Η έμφυτη ανιδιοτέλεια τους είναι ένα ισχυρό όπλο κατά του άγχους. Με την εστίαση τους στο να βοηθούν τους ανθρώπους, οι Ιχθείς μπορεί να παρακάμψουν τις δικές τους ανησυχίες για να εξυπηρετήσουν τους άλλους. Εάν το άγχος φουσκώνει, το ζώδια του νερού χρησιμοποιούν τα δημιουργικά τους δώρα ως μέσο διαφυγής από αυτές τις ανησυχίες.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!