3 ζώδια ηγετικά
3 ζώδια ηγετικά


Η συνεργασία με τον υπεύθυνό μας είναι ίσως, η πιο σημαντική μορφή συνεργασίας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Όταν ένας διευθυντής είναι συνεργάσιμος, τότε όλα μπορούν να εξελιχθούν ομαλά και πολύ καλύτερα, καθώς η ηγετική συμπεριφορά και ενσυναίσθηση έχει μεγάλο αντίκτυπο στην παραγωγικότητά μας.

Ζυγός
Οι Ζυγοί έχουν υψηλή ενσυναίσθηση και τους αρέσει να δίνουν κίνητρο. Μπορούν να στηρίξουν τους εργαζόμενους τους όταν εκείνοι περνούν μία δύσκολη περίοδο στη ζωή τους. Είναι επίσης, ήρεμοι και συγκρατημένοι ενώ δεν κάνουν διακρίσεις. Αν υπάρξει διαμάχη μεταξύ συναδέλφων, θα κρίνουν την κατάσταση δίκαια και θα πάρουν μία απόφαση που λειτουργεί για όλους.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι ξέρουν να είναι ηγέτες και να φροντίζουν τους άλλους. Τους αρέσει η ομαδικότητα και θέλουν να ξέρουν πως οι υπάλληλοι συνεργάζονται για να δημιουργήσουν κάτι μεγάλο όλοι μαζί. Θα βρουν έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουν τα ταλέντα σας για να είστε επιτυχημένοι υπό την καθοδήγησή τους. Θα είναι οι πρώτοι που θα δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό στη δουλειά, προκειμένου να γίνουν πρωτότυπα έργα.

Δίδυμος
Με έναν Δίδυμο για αφεντικό, ξέρετε πως κάθε μέρα στη δουλειά θα είναι γεμάτη ενθουσιασμό. Απεχθάνονται τη βαρεμάρα και θα κάνουν τα πάντα για να σιγουρέψουν πως το γραφείο είναι γεμάτο με θετική ενέργεια. Είναι ανοιχτόμυαλοι και θα ακούσουν κάθε προβληματισμό.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!