Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά ζώδια
Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά ζώδια


Το να είσαι ρομαντικός μπορεί να θεωρηθεί και ταλέντο. Ενώ μερικοί άνθρωποι το έχουν έμφυτο και τους βγαίνει αυθόρμητα, άλλοι δυσκολεύονται πολύ να δείξουν τα αισθήματά τους. Μήπως παίζει ρόλο και το ζώδιο;

Ιχθύς
Άμα δεν ήταν αυτό το ζώδιο στη λίστα τότε ποιο θα ήταν; Τα πρωτεία του ρομαντισμού τα λαμβάνει φυσικά ο Ιχθύς. Ο Ιχθύς είναι το ζώδιο της τέχνης και του συναισθήματος, το οποίο το εκφράζει και με κάθε τρόπο. Είναι ο άνθρωπος που θα σε κερδίσει με τα τρυφερά ρομαντικά στοιχεία που θα εκδηλώνει και με αυτόν θα μπορέσεις να ζήσεις στιγμές ρομαντισμού, που δεν θα τις ξεχάσεις όσο ζεις. Είναι ικανός να σε κάνει να νιώσεις ο πρωταγωνιστής μίας πολύ βραβευμένης ρομαντικής ταινίας!

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι το ζώδιο της συντροφικότητας, αφού κυβερνάται από τον πλανήτη της Αφροδίτης. Ο ρομαντισμός είναι στοιχείο της προσωπικότητάς του, κάτι το οποίο και θα σου φανερωθεί μόλις ξεκινήσεις μία σχέση μαζί του. Είναι ο άνθρωπος που θα σε κοιτά στα μάτια με χαμόγελο και συναίσθημα και είναι ο άνθρωπος που θα έρθει κάτω από το σπίτι σου για να σε δει έστω και για 2 λεπτά.

Ταύρος
Ο Ταύρος είναι ιδιαίτερα ρομαντικός όταν ερωτεύεται και δείχνει τα αισθήματά του με τρυφερότητα, ζεστασιά, γενναιοδωρία. Ρομαντικά δείπνα κάτω από το φως των κεριών, σοκολατάκια με όμορφες αφιερώσεις, τραγούδια με βαθύ νόημα, είναι μερικές από τις ρομαντικές κινήσεις του για να σε κερδίσει, με κύριο σκοπό να δημιουργήσει όμορφες αναμνήσεις που μαζί θα θυμάστε για πολλά χρόνια αργότερα.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!