Τα ζώδια που λειτουργούν υπό πίεση
Τα ζώδια που λειτουργούν υπό πίεση


Η πίεση δεν είναι για όλους. Για κάποιους λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη, ενώ για άλλους είναι ένα βασικό εμπόδιο στις δουλειές και καθημερινότητά τους. Ποια είναι λοιπόν τα ζώδια που χρειάζονται την πίεση και το άγχος για να επιτύχουν και ποια εκείνα που τα παρατάνε με την πρώτη δυσκολία;

Ιχθύς

Μπορεί να είναι στον κόσμο του, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι θετικό. Παραμένει ζεν όταν γίνεται χαμός και η πίεση δεν τον επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό. Θα βρει τον τρόπο του να ισορροπήσει και να είναι και αποτελεσματικός.

Ταύρος

Δεν το βάζει κάτω με τίποτα. Ακόμα και αν υπάρχει μεγάλη πίεση, θα κάνει τα πράγματα στον δικό του χρόνο, αφού πρώτα πάρει μία βαθιά ανάσα. Προσεγγίζει τη δουλειά με λογική και ψυχραιμία και ξέρει τι να κάνει σε περίπτωση πανικού.

Τοξότης

Μπορεί να μην συμπαθεί καθόλου τις αγχώδεις καταστάσεις, αλλά ξέρει πού να εστιάσει και ποια είναι η λύση όταν υπάρχει μεγάλη πίεση. Δεν τρελαίνεται και καταφέρνει να δει την ανάλαφρη πλευρά των πραγμάτων, όταν όλοι γύρω του πανικοβάλλονται.

Λέων

Είναι πολύ απλό. Αν ασκείται πίεση στον Λέοντα αλλά κανείς δεν του λέει πόσο φοβερός και πολύτιμος είναι, δεν πρόκειται να αντέξει. Θα καταρρεύσει, ειδικά αν υπάρξουν ανατροπές.

Παρθένος

Η πίεση δυσκολεύει πάντα έναν τόσο τελειομανή άνθρωπο. Έχει φτιάξει το πρόγραμμά του, έχει προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια και γίνεται ξαφνικά μια αναποδιά. Θα λυγίσει.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος προσπαθεί να επιβιώσει μέσα στο χάος του μυαλού του, πράγμα που είναι δύσκολο. Αν μέσα σε αυτό, προσθέσεις άγχος, θα οπισθοχωρήσει και θα αρχίσει να τρέχει μέχρι να φτάσει στην επόμενη πόλη. Με τα πόδια.

Πηγή: jenny.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!