Τι θα έκανε στο ρεβεγιόν κάθε ζώδιο αν δεν είχαμε τον κορονοϊό
Τι θα έκανε στο ρεβεγιόν κάθε ζώδιο αν δεν είχαμε τον κορονοϊό


Κριός
Λάτρης της δράσης και του αναπάντεχου, ο Κριός δεν θα εγκλωβιζόταν ποτέ σε ένα κλασικό σπιτικό ρεβεγιόν με καναπεδάκια και κοκτέιλ. Θα ξεκινούσε ίσως απο εκεί, πριν πάρει τους δρόμους και παρασύρει την παρέα του σε ένα ξέφρενο πάρτι με φόντο όλη την πόλη. Αν και, ιδανικά, θα γούσταρε το ξημέρωμα να τον βρει σε άλλη πόλη – ακόμα και σε άλλη χώρα.

Ταύρος
Να έχει κοντά του ανθρώπους που αγαπά και να μοιράζεται μαζί τους όμορφες στιγμές, καλό φαγητό και εκλεκτά ποτά: αυτό είναι που αναζητά ένας Ταύρος, όχι μόνο τώρα, αλλά κάθε μέρα του χρόνου. Με έναν γιορτινό, ιδιαίτερο μπουφέ για δέλεαρ, θα συγκέντρωνε την ιδανική παρέα του και θα απολάμβανε κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους.

Δίδυμος
Δεν ψήνεται και πολύ με παραδόσεις και τραπεζώματα ο Δίδυμος, αλλά από τη στιγμή που τα Χριστούγεννα περιλαμβάνουν δώρα, διασκέδαση και νέες γνωριμίες, δεν θα μπορούσε να μην τα γιορτάσει στο φουλ. Αν δεν είχαμε πανδημία, θα έπαιρνε έναν κολλητό και θα έσκαγε ακάλεστος στο πιο τρελό πάρτι της πόλης – αν ήταν και με μάσκες, ακόμη καλύτερα.

Καρκίνος
Είναι παραδοσιακός τύπος ο Καρκίνος και, ως τέτοιος, λατρεύει τα γιορτινά έθιμα και τις οικογενειακές συγκεντρώσεις. Με λίγα λόγια, αν μπορούσε, θα έστηνε το τέλειο σκηνικό για ένα αξέχαστο οικογενειακό τσιμπούσι που θα ξεκινούσε από νωρίς το απόγευμα και θα τελείωνε λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου (ώστε να χουχουλιάσει μετά με την ησυχία του).

Λέων
Γαλαντόμος και πληθωρικός, ο «βασιλιάς» των ζωδίων δεν χαραμίζει βραδιές σαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε χλιαρές μαζώξεις και μέτρια παρτάκια. Θα ξεκινούσε, λοιπόν, από ένα σικάτο εστιατόριο, θα άλλαζε χρονιά σ’ ένα μοδάτο μπαρ, θα έκανε ένα πέρασμα απ’ το καζίνο και θα υποδεχόταν την πρώτη μέρα του χρόνου στο πιο σπιντάτο κλαμπ της πόλης!

Παρθένος
Ο Παρθένος δεν θα άφηνε ποτέ την επιτυχία ενός ρεβεγιόν να εξαρτάται από ένα σωρό εξωγενείς και αστάθμητους παράγοντες. Οργανωτικός σε βαθμό ψυχαναγκασμού, αλλά και γενναιόδωρος με τους φίλους του, θα έκανε ένα επικών διαστάσεων πάρτι στο σπίτι του (για να έχει τον απόλυτο έλεγχο) κι ας περνούσε τον υπόλοιπο μήνα καθαρίζοντας.

Ζυγός
Για τον Ζυγό το ρεβεγιόν είναι μια έννοια αφηρημένη και μακρινή, ώσπου να ξεκινήσει, αφού ποτέ δεν πρόκειται να οργανώσει κάτι, παρά μόνο την τελευταία στιγμή. Κοντολογίς, θα ανέθετε τις δύσκολες επιλογές στον σύντροφο ή τον κολλητό του και θα ακολουθούσε με χαρά τη ροή της βραδιάς σε στιλ... όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος.

Σκορπιός
Οι γιορτές του Σκορπιού διαμορφώνονται ανάλογα με τη διάθεσή του, αλλά δύο είναι οι απόλυτες σταθερές: ο στενός κοινωνικός κύκλος και οι χαμηλοί τόνοι. Αν μπορούσε φέτος, ίσως να έπαιρνε τον σύντροφό του για ένα ρομαντικό ταξίδι σε ένα μακρινό μέρος όπου θα ήταν ολομόναχοι και θα απολάμβαναν αποκλειστικά ο ένας τον άλλον.

Τοξότης
Βαριέται εύκολα και αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες και γνωριμίες ο Τοξότης και γι’ αυτό, αποφεύγει τα συμβατικά ρεβεγιόν όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν δεν υπήρχαν τόσοι περιορισμοί, θα έφευγε σίγουρα για κάπου αλλού με μια παρέα που μόλις έχει γνωρίσει και θα περνούσε τέλεια όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Αιγόκερως
Οι εκπλήξεις δεν είναι το καλύτερό του και τα πανηγύρια τον φέρνουν σε αμηχανία, γι’ αυτό και ο Αιγόκερως φροντίζει να περνάει την τελευταία νύχτα του χρόνου σε όσο γίνεται πιο οικείο περιβάλλον. Θα καλούσε κόσμο στο σπίτι για ένα πλούσιο γιορτινό τραπέζι και θα το έριχνε έξω πιο μετά, όταν θα έπαιζε το πατροπαράδοτο χαρτάκι στην παραδοσιακή πράσινη τσόχα.

Υδροχόος
Κοινωνικός, ανοιχτόκαρδος και λάτρης των μεγάλων συναθροίσεων, ο Υδροχόος δεν μπορεί να φχαριστηθεί ρεβεγιόν παρά μόνο σε έναν μεγάλο χώρο με πολύ κόσμο. Αν είχε τη δυνατότητα, θα ταξίδευε ως τη Νέα Υόρκη για ν’ αλλάξει χρονιά στην Τάιμς Σκουέρ, αλλά δεν θα έλεγε όχι σε ένα ανοιχτό πάρτι με άφθονο ποτέ και άπειρους καλεσμένους.

Ιχθύς
Όσο ξενέρωτο και αν ακούγεται, μια ήσυχη βραδιά υπό το φως των κεριών και του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, ισοδυναμεί για τον Ιχθύ με το απόλυτο πάρτι. Υπό κανονικές συνθήκες, όμως, θα έκανε τα θέλω του στην άκρη για να κάνει δώρο στον σύντροφό του το τέλειο ρεβεγιόν, όπως το ονειρεύεται εκείνος.

Πηγή: mama365.gr


Κάντε LIKE τη σελίδα μας στο Facebook!!